Betöltés...

Patent9 - Goddess of Trust (Digitális kulcs - PC)

Ár: 23.763 Ft



A JÁTÉKRÓL



A Patent9 egy noir sci-fi rejtélyes vizuális regény, amelyet neonfényes, esőtől áztatott deco városkép alkot. A történet Langet, egy biomérnököt követi, akit furcsa, ismeretlen eredetű látomások sújtanak, amelyek a "szabadalmak" névre keresztelt mesterséges életformák sorozatának felépítésére késztetik, azzal a céllal, hogy létrehozza a végső lényt, amely megváltoztathatja az életét - jóban vagy rosszban. A várost irányító sötét erőknek azonban megvannak a saját terveik Lang rejtélyes munkájával kapcsolatban, és hatalmas erőforrásaikat felhasználják a napirend előmozdítása érdekében.



Csatlakozzon Lang azon kísérleteihez, hogy megoldja a látomások végső rejtélyét, miközben gyakran felkeltő és csábító, de veszélyes karakterek sorozatával találkozik, amelyek a város árnyékos terjengését keresik.



Mennyire hajlandó az ember csak arra menni, hogy megszabaduljon a mindennapi lét sötétségétől? Mi lenne, ha az üdvösséghez vezető utad kizárólag túlvilági látomásokon alapulna, és látszólag csak egy embertől függene, akik ezekből az álmokból születtek? Meg tudná hajtani ezt a sorsugrást?

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 16 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Patent9 - Goddess of Trust (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: