Betöltés...

Pro Evolution Soccer 2018 (Premium Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 21.281 Ft



A JÁTÉKRÓL



+ bónusz myClub tartalom:

- 4x Start Up Agents

- 1x Partner Club Agent

- 10 000 GP x 10 hét



A PES 2018 a PES sorozat legújabb játéka, amely kifinomult, összetett futballszimulációs játékmenetet hoz létre, és ezúttal a játék reálisabb játéksebességgel rendelkezik.

A játék stratégiai csöpögése lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy jobban kontrollálja a labdát, és a kontextus szerinti árnyékolás lehetővé teszi, hogy megvédjük a labdát, és az alapvető botvezérlők valósághű, precíz mozgásokat indítanak el, amelyek rossz lábvédőket eredményeznek. A PES 2018 rendelkezik a Real Touch + -val is, amely tovább növeli a labda irányítását azáltal, hogy lehetővé teszi a test különböző részeinek, hogy kölcsönhatásba lépjenek és irányítsák a labdát a labda mozgásának kiszámíthatatlansága alapján. Új szabadrúgás- és büntetőrúgás-rendszer került bevezetésre, valamint lehetőség nyílt az új játékos kiválasztására.

A PES 2018 lenyűgöző látványt nyújt, rendkívüli figyelmet szentelve a részleteknek, köszönhetően a Real Capture-nak, amelynek célja a futball hitelességének lehető legnagyobb mértékű helyreállítása. A nappali és éjszakai mérkőzések gyönyörű stadionvilágítása jelen van a játékban, és részletes pálya-gyepeket és játékos-alagutakat hoztak létre több mint 20 000 valós adat komplex elemének felhasználásával, amelyeket a fejlesztők a Camp Nou-ban és a Signal Iduna Parkban is összegyűjtöttek. Az animációs rendszert átdolgozták, és a játékosokat reális környezetben rögzítették, hogy lehetővé tegyék a reális magmozgások létrehozását, mint a séta, a testtartás stb.

A PES 2018 egy új módot tartalmaz, amelyet a 2v2 és a 3v3 kooperatív játéknak szentelnek. Játsszon egyszeri alkalmi mérkőzést, vagy találkozzon barátaival és érezzen jól magad!

A RANDOM SELECTION MATCH vadonatúj funkciókkal tér vissza a PES 2018-ba. Vállalja a menedzser szerepét a MASTER LEAGUE-ban, és vezesse csapatát az előszezonbeli bajnokságok győzelméhez, tapasztaljon meg egy jobb átigazolási rendszert, és merüljön el a játékban olyan új bemutató elemekkel, mint az öltözői jelenetek és a meccs előtti interjúk. Minden menü új kezelőfelülettel rendelkezik, és van egy új játékon belüli bemutató, amely a PES 2018 számára új közvetítési hangulatot kölcsönöz.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 46 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Pro Evolution Soccer 2018 (Premium Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: