Betöltés...

Forever Skies (Early Access) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 23.530 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Forever Skies egy belső nézetes, posztapokaliptikus túlélőjáték. Térj vissza az ökológiai katasztrófa által sújtott Földre. Irányítsd, fejleszd és alakítsd át a mozgó, csúcstechnológiás léghajó bázisodat. Szerezz nyersanyagokat a túléléshez, nézz szembe a felszíni veszélyekkel, és kutass vírusos kórokozók után, hogy meggyógyíthass egy rejtélyes betegséget.



Térj vissza a Földre

A Földet egy globális ökológiai katasztrófa sújtotta. Ennek az eseménynek köszönhetően a bolygó felszínét kolosszális mérgező porréteg lepte el. Több száz évvel később visszatérsz a bolygónkra - vajon ráismersz majd a világunkra?



Építsd és irányítsd a léghajódat

Egy csúcstechnológiás léghajót fogsz megépíteni és testre szabni. Ez lesz az otthonod, műhelyed, laboratóriumod és még sok minden más, miközben a Föld felszíne felett repülsz. Irányítsd és kormányozd civilizációnk romjai és rejtélyes anomáliák felé. Ügyelj a léghajó burkolatára és annak épségére. Termelj és gyűjts nyersanyagokat, hogy fejleszd léghajódat, és hogy egyedivé tedd.



Használd a tudományt a túlélésed érdekében

Tudományos ismereteid lehetővé teszik számodra, hogy különböző gépeket építs és működtess. Elemezz beszkennelt tárgyakat, és fejtsd vissza elveszett technológiákat. Kutasd ki az élelem és az erőforrások megszerzésének új módjait, fedezz fel új eszközöket, és növeld a túlélési esélyeidet.



Foszd ki a romos és lepusztult égboltot

Az emberiség a végnapjaiban magasra építette az építményeit, hogy megmeneküljön a por elől. Fedezd fel ezeknek az építményeknek a romjait és gyűjts bennük nyersanyagokat. Fedezd fel és járd be a civilizációnk maradványait. Derítsd ki, mi történt, és miért fajult addig a helyzet a Földön, hogy elveszítettük az irányítást a csúcson elfoglalt helyünk felett. Tárd fel a múltunk titkait.



Merészkedj le a por alá

A por alá ereszkedés után egy új, különös világ fog fogadni téged – az ember távollétében megváltozott Föld felszíne. Nézz szembe a fejlett állat- és növényvilággal, és kutass vírusos kórokozók után, hogy meggyógyítsd a családodat fenyegető rejtélyes betegséget.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 20 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Forever Skies (Early Access) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: