Betöltés...

Death Road to Canada (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 19.029 Ft



A JÁTÉKRÓLA Death Road to Canada egy véletlenszerűen generált Road Trip Simulator. Vezérli és kezeli a rándulásokkal teli autókat, amikor felfedezik a városokat, furcsa embereket toboroznak, vitatkoznak egymással és lassú zombik óriási rajival néznek szembe.



A Death Road visszajátszás céljából épül. Minden véletlenszerűen van kiválasztva: helyek, események, túlélő megjelenések és személyiségek. Minden egyes lejátszáskor más történet van, beállítva egy olyan világba, amely nem veszi magát túl komolyan.



Halál jellemzői:

Egyszerre 500 zombik vadászhatnak le. Harcolj velük, próbálj meg elmászni vagy futni.

Használja a karakterkészítőt magának, barátoknak és családtagoknak a játékba helyezéséhez. Véletlenszerűen jelenjenek meg enni!

Keressen különleges és ritka eseményeket, fegyvereket és furcsa képességekkel rendelkező karaktereket.

Kemény döntéseket hozhat az interaktív fantasztikus események során. Szerezzen különféle lehetőségeket és eredményeket a párttagok jellemzői alapján.

Tanítson meg egy kutyának, hogyan kell autót vezetni.

Dobj székeket. Hozza a karakterét elég erősvé, hogy nagy kanapákat dobjon.

A legtöbb családbarát zombi apokalipszis játék a piacon! Minden robbanás aranyos stílusban történik. A d * ngus szót egyszer cenzúráljuk.

Mondja az embereknek, hogy "hűtsük le."

4 játékos helyi azonos képernyőn működő co-op, ahol akár 4 karaktert vezérelhet!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Death Road to Canada (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: