Betöltés...

Assassin's Creed: Liberation HD (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 23.014 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Assassin’s Creed: Liberation HD az amerikai függetlenségi háború előtti időszakban játszódik, amely ezzel a kiadással érkezik meg először PC-re és HD-konzolokra. A feljavított és továbbfejlesztett játékmeneti megoldások, a mélyebb történet és a HD grafika a Liberation-t egy magával ragadó és teljes értékű Assassin’s Creed-élménnyé teszi.



Történet

1765-öt írunk. Miközben északon az amerikai függetlenségi háborúhoz vezető események egyre hevesebbé válnak, a spanyol erők azt tervezik, hogy átveszik az irányítást a déli Louisiana felett – de a tervükben nem szerepel Aveline, egy Assassin, aki minden fegyverét és képességét beveti a szabadságért folytatott harcában. Akár a megannyi gyilkos technikájával teszi el láb alól az ellenségeit, akár eszközeivel csalja őket halálos csapdákba, Aveline halálfélelmet kelt azok szívében, akik az útjába állnak. Aveline hamarosan egy felejthetetlen utazásra indul, amely New Orleans zsúfolt utcáitól kezdve, voodoo által kísértett mocsarakon át, egészen ősi maja romokig vezeti majd őt. Kulcsfontosságú szerepet játszik majd a viharos New Orleans-i forradalomban és egy új nemzet, az Amerikai Egyesült Államok születésében. Nem önmagáért, hanem a szabadságért, és azokért harcol, akiknek az életét és reményeit eltiporták.



Aveline

Aveline egy francia és afrikai származású Assassin, akinek ügyessége, ösztönei és fegyverei – köztük egy machete, egy mérgezett nyilakat lövő fúvócső, egy ostor és párbajpisztolyok – segítségével kell majd levadásznod és kiiktatnod az ellenfeleidet.



Az Amerikai Egyesült Államok előtti időszak

Gyönyörködj egy részletgazdag világban, amelyet az AnvilNext motor korszakalkotó fizikával, animációkkal és innovatív harcrendszerrel kelt életre. Menekülj meg ellenségeidtől a louisianai mocsárban az egyedülálló Tree Navigation rendszer segítségével, és likvidált őket a fákról és a magasból halálos pontossággal. Merülj le a víz alá, miközben elveszett maja kincsek után kutatsz, de légy résen: az ellenséges és a párás mocsarak tele vannak veszélyes vadállatokkal.



Teljesen feljavított és továbbfejlesztett játékélmény

A Liberation HD teljes mértékben kihasználva az új hardver által nyújtott lehetőségek előnyeit, olyan grafikai fejlesztéseket vezet be, mint a HDR-renderelés, a nagy felbontású környezetek és karakterek, és a frissített átvezetők. Ezek összessége által a játék teljes grafikai felújítást kapott. A játékélmény szintén megújult: új és frissített küldetések, amelyek javítanak a játék tempóján, illetve mélyebben belemerülnek Aveline történetébe; a világ pályatervezése is jobban át lett gondolva, amely így több lehetőséget biztosít a játékosoknak. Végezetül különös figyelmet fordítottak a hangszekcióra, a zenékre és az új hangeffektusokra is.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 29 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Assassin's Creed: Liberation HD (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: