Betöltés...

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Year 2 Gold Edition (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 13.553 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands – Year 2 Gold Edition tartalma:

- Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands alapjáték

- Year 2 Pass

- Hozzáférés 6, Year 2 karakterosztályhoz a Ghost War többjátékos módban, egy héttel a megjelenésük előtt

- 8 Battle Crate

- Splinter Cell Equipment csomag





Szerezd be a Ghost Recon: Wildlands-et, és tapasztald meg azt a játékot, amely a Ghost Recon: Breakpoint számára utat tört. Lépj be egy hatalmas, nyitott világba, amely kihívásokat tartogat számodra, hogy felfedezd, feltárd a kartellek műveleteit, és leállítsd őket, ahogyan csak jónak látod. Használd a fegyverek, járművek és taktikák bármilyen kombinációját, hogy elpusztítsd a kartell eszközeit, kiiktasd a főnökeiket, és csapj le a vezetőségük szívére.



Számolj fel egy veszélyes drogkartellt

A Santa Blanca drogkartell a gyönyörű dél-amerikai Bolíviát veszélyes narkóállammá változtatta, ami törvénytelenséghez, félelemhez és féktelen erőszakhoz vezetett. A kartell maró befolyásának növekedésével a bolíviai polgárokat is sújtja, de még nincs minden remény veszve. A Ghosts, az amerikai különleges erők elit csapata azt a feladatot kapja, hogy felvegye a harcot a kartell ellen, és megmentse az országot az összeomlástól.



Játssz, ahogy szeretnél

Lépj be a Wildlands világába akár négyfős kooperatív játékban, vagy játssz egyedül, mesterséges intelligencia által irányított csapattársakkal. Koordináld a támadásaidat, vagy adj ki parancsokat, hogy lopakodva lopakodva számold fel a Santa Blanca kartellt - vagy zúzd szét azt nyers erővel.



Szabd testre az egész csapatot

Vedd át a teljes irányítást osztagod megjelenése felett a ruházat, taktikai felszerelések és kiegészítők széles választékával. Válaszd ki a játékstílusodhoz legjobban illő fegyvereket, és finomítsd a lőfegyverek teljesítményét új torkolatokkal, tárakkal, optikákkal, szárakkal és még sok mással.



Urald a szárazföldet, a vizet és a levegőt is

Irányíts több mint 60 különböző járművet, hogy csapatodat a hatalmas bolíviai tájon keresztül szállítsd. Vágj neki az autópályáknak motorkerékpárokkal, buggy-kkal vagy szuperautókkal, száguldj a hullámokon különféle vízi járművekkel, vagy rohamozd meg az ellenséges területeket páncélozott katonai járművel vagy harci helikopterrel.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 35 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Year 2 Gold Edition (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: