Betöltés...

Trineverse (Digitális kulcs - PC)

Ár: 30.779 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Trineverse tartalma:

- Trine Enchanted Edition teljes játék

- Trine 2: Complete Story teljes játék

- Trine 3: The Artifacts of Power teljes játék

- Trine 4: The Nightmare Prince teljes játék

- Nine Parchments teljes játék





Trine Enchanted Edition

A Trine Enchanted Edition az eredeti Trine remake-je, káprázatos új vizuális effektekkel és számos játékmenet-fejlesztéssel! Mind a Trine Enchanted Edition, mind az eredeti Trine szerepel az Enchanted Editionben. A különböző verziók a játékindítóból választhatók ki. Minden Trine-vásárlás automatikusan frissül a Trine Enchanted Editionre.



Fizika-alapú akció

A Trine egy fizika alapú akciójáték, amelyben három karakter kombinálja erejét, hogy okos megoldásokat találjon ki a veszélyes rejtvények és fenyegető ellenségek által létrehozott kihívásokra. A játékmenet teljesen interaktív fizikára épül, ahol az egyes karakterek különböző képességei és taktikái segítségével új utakat találhatunk ki az akadályok leküzdésére és a királyság megmentésére!



Csak a legjobb kooperatív játékok képesek kiváltani ezt az érzést

Az egyjátékos játék fantasztikusan szórakoztató, de a Trine egyike azoknak a játékoknak, amelyeket a legjobb egy barátoddal kooperatív módban játszani. A különböző karakterek képességeinek szinergiájával megoldásokat találni, tökéletesen időzíteni a cselekedeteidet, és a társaddal együtt megoldani a rejtvényeket, az a fajta igazán jutalmazó érzés, amit csak a legjobb kooperatív játékok tudnak kiváltani.



Szórakozás és szemet gyönyörködtető

Sok indie játék a grafika és a hang minimalista megközelítésével boldogul, kihasználva a korlátozott erőforrásokat, és kizárólag a játékmenetre koncentrálva. A Trine nem ilyen játék. Lenyűgöző látványvilággal és magával ragadó hanggal rendelkezik; ezek együttesen olyan varázslatos kombinációt alkotnak, amely szinte hipnotikusan szép. A Trine nagyon egyedi élményt nyújt, a puzzle- és platformjátékok ügyes kombinációja, briliánsan kivitelezett kooperatív móddal. remek választás mindenkinek, aki olyan játékot keres, amely nemcsak szórakoztató és szemet gyönyörködtető, hanem kellemesen lefoglalja az agyat is.







Trine 2: Complete Story

A Trine 2 egy oldalnézetes akció-, rejtvény- és platformjáték, amelyben a három hős egyikeként játszol, akik egy fantasztikus mesevilágban megjósolhatatlan veszélyeken keresztül jutnak el. Csatlakozz Amadeus, a Wizardhoz, Pontius, a Knighthoz és Zoya, a Thiefhez a barátsággal, mágiával és árulással teli kalandjukban.



Dwarven Caverns

A Complete Story kiadás tartalmazza a teljesen új, feloldható Dwarven Caverns szintet, amely hőseinket egy ősi legendáktól hangos, mély és sötét, lávával teli alagutakon át vezető utazásra viszi.



A hősöket segítő képességek

Válassz új képességeket, amelyek segítik a hősöket a küldetésükben; küzdj a sárkánytűz ellen tűznyilakkal, vagy változtasd jéggé a goblin ellenségeidet, repülj át szakadékokon a Kitesail Shielddel, lebegtesd a szörnyeket nagy magasságokba, majd zárd őket egy dobozba, vagy lassítsd le a játékvilágot az időhajlító gravitációs buborékkal!







Goblin Menace

Folytatja a történetet az eredeti játék végén, amikor a hősök hazatérnek. Rájönnek, hogy megfeledkeztek a goblinokról, akik megszállták a hazájukat. A történetbővítés hat új pályán vezeti végig a három hőst. Új hangsávot, javított grafikát és hat további képességet is tartalmaz, amelyek az eredeti játék szintjein is használhatók.







Trine 3: The Artifacts of Power

Trine 3: The Artifacts of Power egy platformjáték akcióval, rejtvényekkel és kalandokkal, a díjnyertes Trine és Trine 2 folytatása. Találkozz újra a jól ismert hősökkel - Pontius a Knight-al, Amadeus a Wizard-al és Zoya a Thief-el - egy teljesen új kalandban, most először teljesen 3D-ben!



Online és helyi kooperáció

Akár három játékos is játszhat online és helyi kooperációban. Bármilyen kombináció lehetséges (például 2 helyi, 1 online), és az egyjátékos módból át lehet váltani többjátékos módba és fordítva. Játsszatok Steam-barátaitokkal, és fedezzétek fel együtt a titkokat!



The Lost Pages

The Lost Pages a végső próbatétel a képességeidnek, a leghihetetlenebb szerkentyűket, karakterközpontú dizájnt és nevetséges rejtvényeket tartalmaz. Elég ügyes vagy ahhoz, hogy feloldd az összes Lost Pages-t?



A játék zenéje

A díjnyertes zeneszerző, Ari Pulkkinen visszatér egy elképesztő fantasy stílusú játékzenével!



Fantasztikus fantázia

Kalandozz lélegzetelállítóan gyönyörű tájakon keresztül egy varázslatos mesevilágban, és most először fedezd fel a Trine világát teljes 3D-s környezetben, így minden olyan szegletet és zugot megnézhetsz, ami eddig is olyan csábító volt.







Trine 4: The Nightmare Prince

A legsikeresebb Trine sorozat visszatér a 2.5D varázslatos világába! Csatlakozz három ikonikus hőshöz, akik fantasztikus mesebeli tájakon keresztül indulnak útnak, hogy megmentsék a világot a Rémálom Herceg árnyékától.



Tapasztald meg a valaha készült legteljesebb Trine-t

A Trine-sorozat a Trine 4-gyel visszatér a 2.5D varázsához: The Nightmare Prince! A bestseller kalandsorozat három hőse visszatért, hogy visszaszerezzék a bajba jutott ifjú Selius herceget. Amadeus, a varázsló, Pontius, a lovag és Zoya, a tolvaj ismét összefognak, hogy együtt vágjanak neki egy izgalmas küldetésnek a fantasztikus, veszélyektől hemzsegő mesebeli tájakon.



A Nightmare Prince árnyai

Prince Selius intenzív sötét álmoktól szenved, és mágikus képességeinek köszönhetően szörnyű rémálmok képesek átcsúszni a valóságba, és pusztítást végezni az ébrenléti világban. Amadeusnak, Pontiusnak és Zoyának meg kell találnia a szenvedő herceget, és meg kell oldania a kétségbeejtő helyzetet, mielőtt a világot elnyelnék a Nightmare Prince árnyai.



Magával ragadó történetmesélés

Kövesd nyomon a kísértetjárta herceg történetét, miközben varázslatos mesebeli tájakon utazol, amelyeket barátságos lények, valamint rémálomszerű ellenségek sokasága lakik.







Nine Parchments

A Nine Parchments egy kooperatív robbanós játék a Frozenbyte-tól, a Trine sorozat alkotóitól! A szökött varázslótanoncok megragadják a lehetőséget, hogy befejezzék varázskönyvüket, és az elveszett Nine Parchments után erednek. Mivel a leendő varázslók gyorsan, a megfelelő biztonsági intézkedések megtanulása nélkül sajátítják el az új, hatalmas varázslatokat, természetes, hogy elhamarkodott haladásuk rengeteg halálos balesetet eredményez... A Nine Parchments ötvözi a valós idejű varázslövöldözős akciót az RPG elemekkel - fejleszd a karakteredet és gyűjts mágikus zsákmányt, töltsd meg a szekrényedet számtalan varázslósapkával és hatalmas botokkal.



Jellemzők:

- Több tucat varázslatot fedezhetsz fel és sajátíthatsz el.

- Új játszható karakterek feloldása küldetésekkel

- Találj divatos kalapokat és erős pálcákat

- Fejleszd és fejleszd karaktereidet a képességfák segítségével

- Resurrection és Friendly Fire: segítsd és akadályozd barátaidat

- Harcolj furcsa lényekkel és hatalmas bossokkal a gyönyörű Trine-világban

- Online és helyi kooperatív játék 1-4 játékossal

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 35 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Trineverse (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: