Betöltés...

Roboquest (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.285 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Roboquest egy gyors tempójú FPS Roguelite mechanikával, amely egyjátékos vagy két fős kooperatív módban játszható. Lőj és fuss át a véletlenszerűen generált környezeteken, gyűjtsd össze az út mentén a fejlesztéseket, és robbantsd szét a hatalmas, nagy gonosz bossokat, akikkel találkozol. Fejleszd a bázistáborodat, és nyisd fel a tartós fejlesztéseket, hogy testre szabd a játékstílusodat, és minden egyes következő futásnál tovább merülj.



Gyors mozgás

Sajátítsd el a frenetikus mozgásmechanikát, hogy kitérő manőverekkel fuss és ugorj át a szinteken az ellenséges golyópokol ellen.



Guardian osztályok

Válassz több osztály közül: vezesd a drónok seregét, robbantsd szét egyszerre több tonna ellenséget egy erős rakétával, vagy lopakodj be egy hirtelen robbanó támadáshoz.



Épület testreszabása

Készítsd el a buildedet útközben az egyes osztályokhoz tartozó egyedi fejlesztésekkel, találj erőteljes szinergiákat és személyre szabd tovább a játékstílusodat.



Fegyverek sokszínűsége

A Roboquest a hagyományos sörétes puskáktól, puskáktól és mesterlövészektől kezdve a mindenható aknavetőkig és jelzőrakétákig a fegyverek széles választékát kínálja.



Véletlenszerű szintek

Mindegyik más-más témájú és hangulatú, előre elhelyezett és véletlenszerű darabok gondos keverékével generált, a szintek minden egyes nekifutásra új kihívást kínálnak.



Tartós fejlesztések

Gyűjts kulcsokat a meneteid során, és használd fel őket a bázistáborod fejlesztésére, valamint új játékelemek és választási lehetőségek feloldására, hogy minden menetnél mélyebbre merülhess a játékban.



Egyjátékos vagy két fős Coop

Vesd bele magad a küzdelembe egyedül vagy 2 játékos kooperatív játékban a brobotoddal (és találj még több brobotot a cross-platform és a nyilvános játékos kereső segítségével).



Csiszolt élmény

Reagáló beviteli rendszer számos életminőségi "radar alatti" funkcióval, hogy a lehető leggördülékenyebb legyen, és semmi se álljon az utadba, amikor a badbotokra szabadítod a pusztítást.



Eredeti játékzene

Magas oktánszámú, testre szabott játékzene támogatja a gyors játékmenetet és a robotok szétzúzását.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 16 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Roboquest (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: