Betöltés...

The Isle Tide Hotel (EU) (Digitális kulcs - Playstation 5)

Ár: 13.331 Ft



A JÁTÉKRÓL

Fedezz fel egy titokzatos szállodát, és épülj be egy szektába ebben az FMV detektívjátékban, amelyben a Game of Thrones, a The Witcher és más játékok díjnyertes szereplőgárdája játszik. Képes vagy-e feltárni a The Isle Tide Hotel baljós titkait, mielőtt túl késő lenne megmenteni az eltűnt lányodat?



Történet

A háromévente egyszer három éjszakára nyitva álló, különös, sokszínű, személyes traumákat rejtegető karakterek gyűlnek össze, hogy feltárják az egyetlen, őket összekötő fonalat. Az élet értelmének keresését. Ma este azonban ennek a titokzatos szervezetnek el kell döntenie, hogy megszegik-e saját etikettjeiket, és átadnak-e egy tinédzser lányt a megfoghatatlan alapítójuknak, Dr. Aniston-nak, aki azt ígéri, hogy az ő áldozatával zárul a céljuk.



Minden döntés számít, miközben nyomokat gyűjtesz és kikérdezed a vendégeket

Hogyan fogsz beépüli a szállodába? Be tudod-e beszélni magad a szektába? Felfedezed a rejtett történetet, a mellékküldetéseket és azok dedikált befejezését, vagy elbuksz a kíméletlen narratív rejtvények bármelyikén? Navigálj az elágazó elbeszélésben, amelynek számos módja van arra, hogy segíts megmenteni a lányt, akivel még sosem találkoztál.



Jellemzők:

- Egy élőszereplős játék, amely reagál a döntéseidre

- 7 fő befejezés érhető el 14 különböző kimenetelű végkifejlettel

- Mellékküldetések, amelyek külön befejezéssel rendelkezne

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 16 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Isle Tide Hotel (EU) (Digitális kulcs - Playstation 5)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: