Betöltés...

Aliens: Dark Descent (EU) (Digitális kulcs - Xbox One/Xbox Series X/S)

Ár: 19.652 Ft



A JÁTÉKRÓL

Vesd bele magad az Aliens: Dark Descent lebilincselő utazásába, amely egy csapatalapú, egyjátékos akciójáték az ikonikus Alien sorozatban. Vezesd katonáidat valós időben, hogy megállítsd a Xenomorph-ok egy új és félelmetes fajtájának kitörését a Lethe bolygón.



Te vagy a parancsnok. Ők a fegyvered.

Szivárogj be a nagy, nyitott szintekre, és pusztítsd el az ellenséget a csapatoddal, a parancsokat stratégiailag és intuitív módon, gombnyomásra kiadva. Légy óvatos, mert ellenségeid a te akcióidhoz igazítják a taktikájukat, miközben vadásznak rád, hiszen a halál végleges. Kovácsolj egyedi utakat a túléléshez, fedezz fel rövidebb utakat, hozz létre biztonságos zónákat és állíts be mozgáskövetőket egy olyan állandó világban, ahol tetteid örökre hatással vannak a szintekre.



Erősítsd meg a csapatodat

Testre szabhatod csapatodat a különböző játékosztályok választékával. Fejleszd és specializáld katonáidat egyedi képességekkel, valamint fegyverek, páncélok és képességek arzenáljával, hogy nagy téttel bíró küldetéseket teljesíthess az alattomos területeken. Fejleszd a bázisodat, hogy új technológiát kutathass és még tovább fejleszd az osztagodat. Gazdálkodj bölcsen az erőforrásaiddal, és vállalj megfontolt kockázatokat, hogy túljárj az emberiség eddigi leghalálosabb teremtményének eszén. Meg tudod-e állítani a csapatoddal a járványt, mielőtt túl késő lenne?



Jellemzők:

- Kovácsolj egyedülálló utakat a túlélésért egy maradandó világban

- Vezess stratégiailag, és változtasd meg a csapat taktikáját küldetésről küldetésre

- Szálj szembe egy lebilincselő, eredeti Alien-történetben az ikonikus Xenomorph-lényekkel

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 31 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Aliens: Dark Descent (EU) (Digitális kulcs - Xbox One/Xbox Series X/S)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: