Betöltés...

Football Manager 2018 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 22.746 Ft



A JÁTÉKRÓL



A Football Manager 2018 a Football Manager sorozat legújabb címe. A Sports Interactive fejlesztette ki, és a Sega tette közzé 2017. november 10-én. A Football Manager 2018 egy sport szimulációs játék, ahol saját futballklubját kell irányítania.



Álmodtál arról, hogy saját játékosaidat vezesd a világba és bajnokságot nyerhetsz? Mindig is szerette volna irányítani a saját klubját, képezni a játékosait a lehető legjobbra, olyan taktikákkal előállni, amelyek leverik az ellenzéket, és biztosítani kell, hogy mindenki tudja, ki vagy? Ez a játék áll a legközelebb ahhoz, hogy éppen ezt tapasztalja. Mivel a legnagyobb 50 futball-ország áll rendelkezésére, és több mint 600 000 valódi játékos és személyzet áll rendelkezésére vásárlásra, aláírásra, eladásra és edzésre, ez az irányítási szimuláció teszteli Önt. valóban megvan-e egy egész futballklub önálló irányítása?



Ha sikeresen teljesíted ambícióidat, akkor minden szem rád és klubodra fog fordulni. A közösségi média megszállottja lesz rád és a teljesítményedre, az újságok elmondják a világnak a legújabb címet, amelyet elnyertél, stb. De ez csak akkor lehetséges, ha a Football Manager 2018-ban sikerül megvalósítania elképzeléseit.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Football Manager 2018 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: