Betöltés...

Pekoe (Early Access) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.561 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Pekoe egy ízekkel teli, hangulatos, macskákkal teli teakészítő szimulátor, amelyben időt szánhatsz saját magadra, és azzal foglalkozhatsz, ami igazán boldoggá tesz. Alakíts ki kapcsolatokat, fejleszd a teaházadat, és fedezz fel új recepteket, miközben egy olyan hely létrehozásán dolgozol, amelyet aztán az otthonodnak nevezhetsz.



A település legújabb lakója

A város legújabb lakója-, és teaház-tulajdonosaként minden teákkal kapcsolatos dolog megtanulása és elsajátítása rád vár. anulj meg új szokásokat és teakészítési stílusokat, hogy receptek végtelen kombinációját készíthesd el. Alakíts ki kapcsolatokat a városlakókkal, és látogasd meg teaházaikat, hogy exkluzív teáskészleteket és alapanyagokat vásárolj.



Készíts teát macskáknak!

A városban több mint 10 egyedi karakterrel ismerkedhetsz meg, 7 különböző teaházat látogathatsz meg, és végtelen számú teakombinációt próbálhatsz ki! Készíts teát számos különböző stílusban és teáskészletekben, majd válaszd ki, hogy mit szolgálsz fel a városlakóknak és a vendégeknek (de ne feledd, mindenkinek megvan, hogy miket kedvel, és miket kevésbé).



Teaházból teaotthon

Új életet kezdeni egy régi teaházban nehézségekkel járhat, de egy kis friss festés, kemény munka és néhány csésze tea minden helyzetben segíthet. Fejleszd és alakítsd a teaházadat kedvedre saját dekorációkkal, és oldj fel új tárgyakat a városlakóktól, amelyek segíthetnek neked a teakészítési törekvéseidben.



Itt az ideje teázni!

A közös teázgatás több, mint holmi italfogyasztás – ez egy lehetőség arra, hogy minőségi időt tölts együtt másokkal. Különböző szokásokon, ceremóniákon és négyszemközti beszélgetéseken keresztül megtudhatod, hogy mit is jelent a tea mások számára.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 36 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Pekoe (Early Access) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: