Betöltés...

NBA 2K19 (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 34.651 Ft



A JÁTÉKRÓL



A sportjáték mindig más volt, mivel a különféle sportok izgalmának élvezetes játékélménybe hozása nem volt olyan egyszerű.



A kosárlabda kihívásokkal teli, gyors, a játékok folyamatosan fejlődnek, a csapatok pedig mindent beleadnak, hogy megpróbálják túllépni a határaikat és megnyerni a mérkőzést. Ami a kosárlabdát illeti a játékban, az egyik franchise mindig szilárd kezet tartott a labdán, és ez a világhírű NBA 2K franchise. Ezt a kosárlabda szimulációs videojáték-sorozatot 1999 óta fejlesztik és adják ki évente, és minden cím egyre inkább emulálja ennek a sportnak az érzését, és most a franchise legújabb része az NBA 2K19, amely szeptember 11-én jelenik meg, 2018. A grafika nagymértékben javult, hiszen most szemtanúja lehet a modern technológia erejének, és láthatja, hogy a karakterek mennyire szépek és csúszósak. A játékmenet folyamatosan fejlődik,



Olyan címet keres, amely a lehető legközelebb visz a villámgyors, kihívásokkal teli és szórakoztató kosárlabda-mérkőzésekhez? Adj egy lövést az NBA 2k19-nek, nem fogod megbánni.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "NBA 2K19 (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: