Betöltés...

Talisman: Digital Edition - Season Pass (Digitális kulcs - PC)

Ár: 17.571 Ft





A JÁTÉKRÓL



Az itt fel nem sorolt, jövőbeli Talisman 4th Revised Edition tartalmak szintén szerepelnek a Season Pass -ban.



Ez a szezonbérlet a következőket tartalmazza:

A Kaszás - bővítőcsomag MOST

Árnyék borult a vidékre. A halál maga bolyong a földön. Képesek -e a hősök teljesíteni epikus küldetéseiket, amikor a Kaszás minden kíséretében vadászni kezd?



A Reaper bővítmény hozzáteszi:



4 karakter

90 kalandkártya

26 varázslatkártya

12 Warlock Quest kártya

és a Kaszás, egy sötét alak, amelyet a játékosok manipulálnak egymás ellen.



Runestone kártyák - Töltse ki a paklit MOST

A Runestone kártyák teljes készlete, amelyek extra képességekkel ruházzák fel a talizmán karaktereket, online és offline játékmódokban való használatra.

Fontos megjegyzés - Ezek a Runestone kártyák a játék normál előrehaladásával oldhatók fel.



A Talisman játék felgyorsítására és a karaktereid erősebbé tételére tervezett Runestones olyan kártyák, amelyeket csatolhatsz a karaktereidhez, hogy előnyben részesítsd őket ellenfeleikkel szemben.

A Frostmarch - bővítőcsomag MOST

Egy jégkontinens uralja a horizontot ... Ez a fagyos menet, amelyet a Jégkirálynő hozott ide az északi vizeken. A parancsnoki koronával felvértezve a birodalmat egy elhagyatott, fagyott pusztává változtatja.

Le tudja győzni a tomboló viharokat és furcsa lényeket, amelyek ezen a keserű földön laknak? Megfagy a vére, ha megnézi a Jégkirálynő hideg, kegyetlen tekintetét?

A Frostmarch bővítmény 3 alternatív végkártyát kínál - beleértve az utolsó csúcscsatát a Jégkirálynővel!



A Frostmarch bővítmény hozzáteszi:



4 karakter

84 kalandkártya

3 Alternatív befejezés

24 Warlock Quest kártya

20 varázslatkártya



Dungeon - bővítőcsomag FROSTMARCH UTÁN

A Dungeon új régiót ad a játékhoz a hősök számára. Egy új tábla rész és több mint 100 új kártya eleveníti fel ezt a föld alatti birodalmat. Öt vadonatúj karakter-a félelmetes Gladiátor, a nemes Amazon, a lendületes Swashbuckler, a titokzatos cigány és a bölcs Filozófus-fantasztikus új játékélményeket kínál.

Bátor, kimondhatatlan veszélyek, és fedezze fel, mi rejlik a Talisman világa alatti sötétségben!



A Dungeon bővítmény hozzáteszi:



5 karakter

1 új tábla rész

128 Dungeon kártya

10 kalandkártya

10 kincses kártya

20 varázslatkártya



A Blood Moon - bővítőcsomag DUNGEON UTÁN ELÉRHETŐ

A Vérhold egy gótikus horror réteggel egészíti ki a parancsnoki koronát. A The Blood Moon számos új kihívás mellett két érdekes mechanikát mutat be: az idő váltakozik a „Day” és az „Night” között, és egy vérszomjas Farkasember járja a földet. Az új időkártya a nappali és az éjszakai oldala között forog, jelezve az idő múlhatatlan múlását, és az állapotától függően számos lebilincselő új játékhatást vezet be. Eközben szörnyű Farkasember zsákmányolja a vadászterületeire tévedő kalandorokat.



A Blood Moon terjeszkedés hozzáteszi:



3 karakter

111 kalandkártya

10 varázslatkártya

1 Időkártya

6 likantróp kártya

3 Alternatív befejezések

1 Vérfarkas



The Highland - bővítőcsomag VÉRHATÁS UTÁN ELÉRHETŐ

Megvan benned a bátorság a Felvidéken? Mindenféle veszély vár rád az ijesztő csúcsokban. Légy óvatos, bátor kalandorok ... A Saskirály felkavarta.

A Felvidék új régiót ad a játékhoz a hősök számára. Egy új térképtábla és több mint 100 új kártya eleveníti fel ezt a hegyvidéki területet, míg hat vadonatúj karakter fantasztikus új játékélményt kínál.

Mássz olyan magasra, amennyire csak mersz, és igényeld az elképzelhetetlen gazdagságot, amely a Talizmán világának legmagasabb csúcsán vár!



A felvidéki bővítés hozzáteszi:



6 karakter

1 új tábla rész

142 Felvidéki kártya

12 kalandkártya

3 Alternatív befejezés

10 varázslatkártya



The Sacred Pool - bővítőcsomag HIGHLAND UTÁN

A Sacred Pool új izgalmat és feszültséget hoz a parancsnoki korona iránti keresésedbe! Négy új játszható karakter csatlakozik a hatalomért folytatott versenyhez, és soha nem látott Alternate Ending kártyák biztosítják a bőséges visszajátszhatóságot. Eközben a stabil kártyák hasznos lovaskövetőket hoznak, a Quest Reward kártyák pedig új ösztönzőket adnak a veszélyes Warlock küldetések teljesítéséhez!



A Sacred Pool hozzáteszi:



4 karakter

72 kalandkártya

3 Alternatív befejezés

24 Quest jutalomkártya

12 istállókártya

16 varázslatkártya



A Sárkány - bővítőcsomag elérhető a szent medence után

Három új drakonikus nagyúr harcol a Firelands uralkodásáért - Varthrax, Cadorus és Grilipus. A talizmán veszélyesebbé válik, miközben küzdenek azért, hogy uralmat követeljenek területük és a parancsnoki korona felett. A Sárkány bővítés még több választási lehetőséget és stratégiai kihívást kínál a játékosoknak, beleértve egy új, kétoldalú belső régiót a hősök számára. Az alternatív oldalak lehetővé teszik, hogy szembenézzen az ismerős tereppel egy olyan úton, amely minden új taktikát igényel, vagy bemerészkedjen a Sárkánytoronyba, ahol a hős minden lépése találkozik a Sárkánykirály csatlósainak ellenzékével, és egyre közelebb visz a Sárkánnyal való végső szembenálláshoz Király, maga.

A Sárkány több mint 300 új kártyával és jelzővel kelti életre a Sárkány Urakat és sárkánylégióikat, és hat új karaktert mutatnak be.

Minden hősnek, aki mer szembeszállni a Sárkánykirállyal, fel kell készülnie egy epikus csatára!



A Dragon bővítmény hozzáteszi;



6 karakter

1 új kétoldalas tábla rész

168 Sárkánykártya

3 Alternatív befejezés



A City - bővítőcsomag SÁRKÁN UTÁN ELÉRHETŐ

A város lehetőséget ad a benne élőknek, hogy biztonsággal és kényelemmel éljenek tovább. Bár a külvilágot kint tartják, minden éber kalandor, aki átsétál a Városkapun, érezni fogja a feszültség zümmögését a levegőben.

A City, a Talisman új régióbővítő táblája, három alternatív befejezést, saját fedélzetet, üzleteket kínál minden igényének és hat új karaktert biztosít a játékosoknak. Gyűjtse össze a városi kapunál a keresett plakátokon felsorolt ?jutalmakat, és töltse meg zsebeit arannyal, mielőtt komoly kiadásokat végez. Biztosítson egy istállót az istállókról, vegyen fel háziállatokat vagy bájitalt, vagy menjen a fegyvertárba és a varázslóközpontba.



A város hozzáteszi:



6 karakter

1 új tábla rész

82 Városkártya

3 Alternatív befejezés

12 fegyverkártya

16 Magic Emporium kártya

12 kisállatkártya

16 bájital kártya

8 istállókártya



A Firelands - bővítőcsomag VÁROS UTÁN ELÉRHETŐ

Az ifritek - legendás lények, akik egykor a Parancs Koronájának létrehozása rabszolgái voltak - visszatértek a bosszúhoz Talizmán földjén. Még ha a parancsnoki korona elfoglalására is törekszel, az ifritok hadat vívnak ellened és játékostársaid ellen, értékes kártyákat elégetve, és magát a földet lángolva egy dühös pokolban. Tud menekülni a lángjaiktól és diadalmaskodni az Ifrit felett? Csak a legnagyobb hősök emelkednek a tűz fölé, és legyőzik a földet fenyegető legújabb veszélyt.



A Firelands hozzáteszi:



81 kalandkártya

18 varázslatkártya

20 terepkártya

3 Alternatív befejezések

4 karakter



A holland birodalom

Túlélheti a holland birodalmat? A holland birodalom, ahol a mesék és rémálmok legszörnyűbb állatai élnek, egykor azzal fenyegetőzött, hogy elnyeli az emberek világát. A legendák azt mondják, hogy évezredekkel ezelőtt egy hatalmas varázsló nagy aranydobozba zárta a Nethermet. De most kinyitották a dobozt. A holland birodalom lakói szabadon átléphetnek ebbe a világba, és élő rémálomba meríthetik azokat a bátor keveseket, akik a Parancs Koronáját keresik!

Ez a bővítmény három új alternatív végződést tartalmaz a Nether kártyák segítségével, egy új, izgalmas kalandpakli -paklival, amelyet a legkeményebb kalandorok kihívására is terveztek!



A Netherm hozzáteszi:



36 Nether kártya

3 alternatív zárókártya



Az erdő

Utazás a fae birodalmába az Erdőben! Ebben a bővítésben saját utat járhat a Woodland sarkán, furcsa új lényekkel, eseményekkel és veszélyekkel találkozva. Útja végén a sorssal való találkozás vár, átalakítva karaktere jövőjét és továbbfejlesztve történetét.

Azonban még több vár az erdei ágak alatt. A sorsjelzők újratervezett szabályai lehetővé teszik, hogy segítsen önmagán, vagy avatkozzon be másokba, és a sorsa sokféle interakciót fog formálni az erdei ligeteken és ligeteken.



A Woodlands hozzáteszi:



Egy új sarokrész, amely az Erdő vadjait ábrázolja

5 karakter

3 alternatív befejezés

Közel 150 új kártya élteti az erdőt



Extra karakterek - ELÉRHETŐK A JÖVŐ ÉVBEN

Új karakterek egész sora kerül a játékba az idő múlásával, új játékmódokat kínálva:



Nindzsa

Kalóz

Ördögűző - MOST

Az ördög csatlósa - MOST

Genie - MOST

Udvarhölgy - MOST MOST

Mártír - MOST

Fekete boszorkány - MOST

Barbár

Harcművész

Szamuráj

szaracén

Boszorkány doktor

És még sok más!


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 28 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Talisman: Digital Edition - Season Pass (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: