Betöltés...

Zoom Player: Steam Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 28.063 Ft





A JÁTÉKRÓL



A Zoom Player egy hatékony, rugalmas és nagymértékben testreszabható médialejátszó és Media Center szoftver a Windows PC platformhoz. A Smart Play technológia használatával több médiaformátum játszik kevesebb gonddal, jobb stabilitással és nagyobb teljesítménnyel. A Zoom Player teljes képernyős navigációs felülete egy egyszerű 5 gombos rendszeren alapul (fel/le/balra/jobbra/kiválasztás). Az 5 gombos rendszer alkalmas a kezdők és a szakértők könnyű hozzáférésére és navigálására.

A Zoom Player segítségével nemcsak professzionális minőségű szoftvert kap, hanem technikai támogatást is kap a rajongóktól, személyi minőségbiztosítástól, valamint hozzáférést biztosít a fejlesztési és művészeti csapathoz.

Ráadásul a Zoom Player dokumentációja páratlan kiterjedésű, minden funkciót részletesen elmagyaráznak, a testreszabási funkciók nagy száma könnyen kereshető az opciók párbeszédpanel keresési funkcióján keresztül, és a kiválasztott funkciók megjelennek és automatikusan kiemelődnek.

Megjegyzés: A DirectX legújabb verziója ajánlott, de nem kötelező. Gyanítjuk, hogy a legtöbben már frissítettetek, és egyszerűen nem akartuk terhelni Önt egy felfuvalkodott letöltéssel.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 30 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Zoom Player: Steam Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)