Betöltés...

World of Warcraft - 60 Days Pre-Paid Time Card (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 17.001 Ft



A JÁTÉKRÓL

A World of Warcraft egy MMORPG, amit a Blizzard Entertainment fejlesztett és adott ki 2004. november 23-án.



A játék a világ egyik legnépszerűbb MMORPG-je és a mai napig több millióan játsszák. A World of Warcraft a kezdetek óta P2P rendszerben játszható, azaz havidíj ellenében. A World of Warcraft mára már a Warcraft univerzum legnagyobb képviselője, amiben mindenki megtalálhatja azt, amit elvár egy MMORPG-től.



A World of Warcraft Pre-Paid Time Card használata a legolcsóbb megoldás további játékidő hozzáadására, főleg ha 60 nappal újítjuk meg. Az ár lényegesen alacsonyabb így, mint bankkártyás vásárlás esetén és sokkal biztonságosabb is. Tehát miért pazaroljuk a pénzünket, ha megvásárolhatjuk a Time Card-ot is?



Tartsuk azonban észben, hogy Trial státusszal rendelkező fiókunkat nem aktiválhatjuk Time Card-al. Ebben az esetben először meg kell vásárolni a játékot, majd aktiválni a Time Card-hoz kapott kódot. Csak ebben az esetben kapjuk meg a vásárolt hozzáférési időt.



A World of Warcraft - 60 Days Pre-Paid Time Card segítségével 60 napot adhatsz hozzá az előfizetésedhez, de kizárólag európai World of Warcraft fiókhoz.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 49 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "World of Warcraft - 60 Days Pre-Paid Time Card (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: