Betöltés...

Far Cry 4: Complete Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.514 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Far Cry 4: Complete Edition tartalma:

- Far Cry 4 alapjáték

- Season Pass

- Exkluzív „The Syringe” küldetés

- Valley of the Yetis kiegészítő kampány

- Escape from Durgesh Prison kiegészítő kampány

- Overrun kiegészítő

- Hurk Deluxe csomag





A Far Cry 4 a díjnyertes elődje legendás alapjaira épülve a legfrissebb és legimmerzívebb Far Cry-élményt kínálja egy teljesen új, hatalmas, nyílt világgal és az integrált „drop-in/drop-out” kooperatív akcióval.



Milyen fából faragtak?

Az egekbe magasodó Himalája hegyei között rejtőzik Kyrat, egy hagyományokkal és erőszakkal teli ország. Te vagy Ajey Ghale. Azért utazol ebbe az országba, hogy teljesítsd édesanyád utolsó kívánságát, de belekeveredsz egy polgárháborúba, amelynek célja a helyi elnyomó diktátor, Pagan Min hatalmának megdöntése.



Fedezz fel egy lehetőségekkel teli nyílt világot

Fedezd fel a Far Cry eddigi legváltozatosabb világát. Mindent felfedezhetsz a buja erdőktől egészen a hófödte Himalájáig. Az egész világ tele van élettel… és rád leselkedő halálos veszélyekkel.



Bőséges számú vadon élő állat

A leopárdoktól kezdve, az orrszarvúakon és fekete sasokon keresztül, egészen a méhészborzokig megannyi állat megtalálható Kyrat területén, mivel bőséges vadvilágnak ad otthont. Miközben te a világban erőforrásokra vadászol, tudnod kell, hogy valami közben rád is vadászik…



Derítsd fel az ellenséges területeket

Derítsd fel az ellenséges területeket a magasból a vadonatúj gyrokopterrel, aztán pedig szárnyalj vissza a földre az új siklóruha segítségével. Mássz fel egy hat tonnás elefánt hátára, és a nyers erejének szabadon engedésével pusztítsd el az ellenfeleket.



Változatos fegyverarzenál

Válaszd ki a megfelelő fegyvert a megfelelő feladathoz, akármennyire őrült vagy kiszámíthatatlan is legyen az. Egy változatos fegyverarzenállal minden eshetőségre és minden féle nehézségre fel leszel készülve.



Játssz egy barátoddal

Nem minden utazást kell egyedül megtenni. A Far Cry 4 lehetővé teszi, hogy egy másik játékos bármikor be-, vagy kicsatlakozzon, ezzel a Fry Cry igaz szellemiségében újragondolva a kooperatív élményt az új generáció számára is. Mostantól Kyrat élő, nyílt világát együtt is felfedezhetitek és bejárhatjátok.



Az aréna

Bizonyítsd harci rátermettségedet, és küzdj az életben maradásért és a hírnévért az arénában. Vívd ki az üvöltő tömegek tiszteletét, és tedd próbára túlélési ösztönödet, miközben emberek és állatok ellen egyaránt küzdesz. A végén csak egy versenyző maradhat talpon.



Többjátékos mód

Láss bele Kyrat viharos történelmébe az új többjátékos módban. Játssz a Golden Path ellenállás felfegyverzett katonájaként, vagy a természet halálos erejével felfegyverezett Kalinag harcos törzs tagjaként, és küzdj meg a többi játékossal.



Pályaszerkesztő

Készítsd el és oszd meg a saját pályáidat a legerősebb és legintuitívabb pályaszerkesztő segítségével, amelyet Far Cry-játék valaha kínált. Alkotásaid megkapják majd a figyelmet, ami kijár nekik a továbbfejlesztett eszközök, a jobb kezelőfelület és a pályák közzétételének és a közösséggel való megosztás lehetőségének köszönhetően.







Valley of the Yetis

A himalájai hegygerincen találod magad egy helikopter lezuhanása után, ahol fel kell fedezned a fagyos tájat, eszközöket kell találnod, fejlesztened kell a táborodat, és az éjszaka folyamán meg kell azt védened egy veszélyes szektától. A kiegészítő által kínál, egyjátékos módban és kooperatív módban egyaránt végigjátszható küldetésekben sosem leszel, vagy lesztek egyedül, mivel a jetik egyfolytában a területen ólálkodnak, keresve új prédájukat…



Új nyílt világ

Fedezd fel és éld túl Kyrat új, a Himalája tetején fekvő gyönyörű és fenséges tájat. Ennek a jéghideg, havas területnek a neve a „Valley of the Yetis”, vagyis a Jetik Völgye. És nem hiába kapta ezt a nevet…



Fejleszd és védd meg a táborodat

Foglald el a tábort, hogy a sajátod legyen, aztán pedig fejleszd és erősítsd azt mellékküldetések végrehajtásával, az éj leszállta után pedig védd meg a támadó szekta ellenséges hullámaitól. Ám Ajay hamar rájön, hogy a területen nem a szektatagok jelentik az egyetlen veszélyt…



Fedd fel a rejtélyt

Egy titokzatos szekta lakja ezt a völgyet, akik egy régi legendákon alapuló titkot rejtegetnek. Fedezd fel a Yalung szekta titkát, és éld túl a zord környezeti viszonyokat, na és persze a jetiket.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 26 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Far Cry 4: Complete Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: