Betöltés...

Xbox Game Pass - 3 hónap (EU) (Digitális kulcs - Xbox 360 / Xbox One / Xbox Series X/S)

Ár: 16.316 Ft



A JÁTÉKRÓL

A kód tartalma:

- 3 hónap Xbox Game Pass előfizetés





Játssz több mint 100 kiváló minőségű játékkal Xbox One-on és Xbox Series X|S-en egyetlen alacsony havidíjért. Töltsd le és játssz a legújabb Xbox Game Studios-játékokkal a megjelenésük napján, valamint a legújabb slágerekkel.



Exkluzív tagsági kedvezmények

Élvezd a tagsági kedvezményeket, például akár 20%-os kedvezményt az Xbox Game Pass for Console könyvtárban található kiválasztott játékokra, valamint akár 10%-os kedvezményt a kapcsolódó játékkiegészítőkre. A minden műfajból származó játékok hatalmas választékával és a folyamatosan új címekkel bővülő játékkínálattal mindenki számára van valami. Jelentkezzen be az elérhető ajánlatokért. Az akciós ajánlatok nem feltétlenül érvényesek minden tagra, és csak korlátozott ideig állnak rendelkezésre.



Játssz az új játékokkal a megjelenésük napján

Az elsők között játszhatsz az Xbox Game Studios és az ID@Xbox legújabb címeivel, amelyek az Xbox Game Pass-tagok számára a globális megjelenésük napján elérhetőek.



Játékok az egész családnak

Az Xbox Game Pass tökéletes a családi játékidőhöz. A könyvtárban minden korosztály számára és minden tudásszintnek megfelelő játékok találhatók, így mindenki könnyen csatlakozhat a szórakozáshoz.



Jellemzők:

- Korlátlan hozzáférés több mint 100 kiváló minőségű konzoljátékhoz

- Folyamatosan új játékokkal bővül

- Xbox Game Studio címek a megjelenés napján

- Exkluzív tagsági kedvezmények és ajánlatok

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 32 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Xbox Game Pass - 3 hónap (EU) (Digitális kulcs - Xbox 360 / Xbox One / Xbox Series X/S)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: