Betöltés...

Bleeding Edge (Digitális kulcs - PC)

Ár: 25.755 Ft





A JÁTÉKRÓL



Csapat össze. Ok a káosz.

Fogja meg csapatát, és tépje szét a Bleeding Edge-ben, egy felvillanyozó online verekedőben, ahol minden harcos mechanikusan feljavítva jön a súlyos testi sértésért!



Válaszd ki a harcosodat a társadalom szélén álló sokszínű, színes karakterek közül: égesd le a gumit, merész és gyönyörű Buttercup-ként, levehető fűrészlap karjaival, rombolj, mint Niđhöggr Black-Metal rocker felvillanyozó gitárszólóival, vagy vágd le az utcákat Daemon néven , New York legkeresettebb merénylője.



Jön. Csatlakozz hozzánk. A század kibernetikai összecsapása hamarosan kezdődik!

Jellemzők



NINCS MEGÁLLÍTÁS USA

Szinkronizáljon csapattársaival, hogy megállíthatatlan erővé váljon ellenségei előtt - időben fagyassza le az ellenséget, irányítsa az elmét, irányítson rakétákat és szabadítsa fel a villamosító gitárszólókat izgalmas akcióharcban, amely jutalmazza a technikát, az időzítést és a csapatmunkát.





PÁLYÁZATOS VONAT

Használja ki környezetét előnyére halálos arénaveszélyekkel, és a káosz pillanataiban nyerjen fölényt. Yank ellenfeleket egy nagyfeszültségű elektromos kerítésbe Buttercup fűrészlapjával. Töltse fel az ellenséges agresszorokat egy szembejövő vonat útjára Makutu vállú bárkájával. Csapd be a hanyag ellenségeket Maeve mágikus ketrecébe, és gyújtsd meg a tomboló tüzet a lábuk alatt.





MOD A KÜZDELEMBEN, MUTASD MEG

STÍLUSODAT Feltöltheted harcosaid fegyvereit és képességeit kibernetikus alkatrészek hatalmas arzenáljából, amelyek mind játék közben megszerezhetők. Testreszabhatja a hoverboard tartókat, hogy stílusosan haladhassanak a Bleeding Edge élénk cyberpunk arénáin.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 28 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Bleeding Edge (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: