Betöltés...

Weakless (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 13.095 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Weakless egy gyönyörű, puzzle-kalandjáték, lenyűgöző organikus környezetekkel, tele különös életformákkal és biolumineszcens ragyogással. Játssz két Weavelinggel - gondtalan, fából készült lényekkel -, akik közül az egyik süket, a másik vak. Válts a kettő között, oldj meg egyedi rejtvényeket, és mentsd meg a világukat!



Két sérült srác barátsága

Azt mondják, a barátság akkor jön létre, ha két ember kiegészíti egymást. A Weaklessben ez nem csak egy puszta megfigyelés az interakciókról, hanem nagyon is kézzelfogható dolog. Vezess végig két karaktert - az egyiknek nincs hallása, a másiknak nincs látása - egy gyönyörű, organikus, kihívást jelentő rejtvényekkel teli fantáziavilágon. Használd a fogyatékosságuk miatt kifejlesztett rendkívüli készségeiket, és legyél tanúja a két igen figyelemreméltó társ között egyre erősödő köteléknek.



Az igazi barátság szépsége

A Weaklessben egyszerre csak egy karaktert irányíthatsz, ami azt jelenti, hogy nem használhatod mindkettőjük érzékszerveit egyszerre. Emiatt egyedülálló perspektívát kapsz arra, hogy mennyire másképp érzékelik a körülöttük lévő világot, és ugyanakkor arra is, hogy ők ketten hogyan támogatják és egészítik ki egymást. Deaf a szokásos "zseniális csizmás", ami örömet okoz a kissé védekező és introvertált Blindnek. Míg Blind viszont nyugalmának erejével gondoskodik a mindenütt jelenlévő Deafról.



Találd meg az erősségeket a gyengeségeidben

A mi világunkban a látás- és hallássérült embereknek gyakran vannak más, élesebb érzékeik. Ugyanez igaz a Weavelingekre is. Fedezzétek fel a hőseitek rendkívüli képességkészletét, és bizonyítsátok be a világnak, hogy ami eddig gyengeségnek számított, az valójában hatalmas előny lehet.



Meseszerű világ

A játék egy csodálatos, különleges tájakkal teli világban játszódik. Utad izzó gombákkal teli barlangokon, természetes medencéken, elfeledett romokon és még sok máson keresztül vezet majd. Ezen a rendkívüli világon való utazás során a Weavelingek életük kalandját élhetik át, és felfedezhetik a titokzatos múltat, amely a pusztulás szélén tántorgó otthonukhoz vezetett.



A gyanta az élet forrása

Védd meg a falut és a Weavelingek civilizációját azáltal, hogy helyreállítod a gyanta egyenletes áramlását, a világ minden élőlényének életenergiáját. Mentsétek meg a földet a rothadástól.



Jellemzők:

- Kövesd nyomon egy valószínűtlen barátság történetét, amely szótlanul alakul ki a sztoikus Blind One és az energikus Deaf One között.

- Kukkants be a Deaf One vázlatfüzetébe, és nyerj egyedülálló betekintést abba, hogy mit gondol erről az egész megpróbáltatásról.

- Lépj be a Weavelings gyönyörű, organikus, biolumineszcens világába, amely tele van különös életformákkal és egy letűnt civilizáció felfedezésre váró rejtélyeivel.

- Pillantson be abba a művészi látásmódba, ahogyan a látás- és hallássérült emberek érzékelik a világot

- Légy részese nem triviális narratíváknak és kielégítő, árkád puzzle elemekkel gazdagított felfedezésnek

- Tapasztalja meg a világ minden tájáról származó hangszerekre, például marimbára, rav vastra vagy udu-ra komponált lenyűgöző zenét

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 32 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Weakless (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: