Betöltés...

Total War: Warhammer III (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.278 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ



















A JÁTÉKRÓL:

Egy haldokló isten utolsó ordítása megbontja a világok közötti határt, és kaput nyit a Káosz Birodalmába. Ebből a forgatagból a négy romboló hatalom – Khorne, Nurgle, Tzeentch és Slaanesh – emelkedik ki, sötétséget és kétségbeesést terjesztve.



Kislev szigorú harcosai és Grand Cathay hatalmas birodalma a küszöbön állnak, miközben egy bosszúálló démonherceg megesküszik, hogy elpusztítja azokat, akik megrontották. A közelgő konfliktus mindenkit elnyel. Le fogod győzni a démonaidat? Vagy parancsolni nekik?



Hét egyedi fajjal és több száz egységgel az irányításod alatt, állíts fel egy sereget, és uralkodj az epikus valós idejű csatákban a lélegzetelállító léptékű és látványos világban.



Az eddigi legambiciózusabb és legáttörőbb Total War címben merülj el egy lebilincselő narratívában, amely elvezet a káosz észbontó birodalmába, és vissza. Egy stratégiai homokozóban alakítsa ki birodalmát, amely biztosítja, hogy soha ne legyen két egyforma kampány.



Játssz 10 Legendás Lordként! A Káoszistenek oldalára állsz, és megnyered valamelyik démonbajnokukat, játszol Grand Cathay ősi átalakuló sárkányaként, megvéded a fagyos kislev nemzetet a Jégkirálynővel, vagy a végső gonoszt játszod Démonhercegként?



Testreszabhatja a Daemon Prince-t saját egyedi dizájnjára testrészek és erők hatalmas készletével, így több milliárd lehetséges kombinációt hozhat létre saját játékstílusának megfelelően.



A multiplayer most nagyobb, mint valaha. A hatalmas, 8 fős Realm of Chaos többjátékos kampánnyal, az intenzív 1 v 1 Domination móddal, a Kislev és Grand Cathay köré épülő történetvezérelt többjátékos kampányokkal, valamint rangsorolt ?és egyéni csatákkal nincs hiány a barátokkal való káoszt okozó módszerekből.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 21 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Total War: Warhammer III (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: