Betöltés...

War and Peace (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.545 Ft



A JÁTÉKRÓL

A klasszikus társasjáték, a War and Peace megelevenedik a számítógépeden. Légy Napóleon - vagy állj ellene - egy sor rövid forgatókönyvben, amelyek a korszak epikus csatáit fedik le 1796-tól kezdve, vagy egy csak többjátékos módban játszható nagyszabású kampányban, amely Waterloo mezején érhet - vagy nem érhet - véget.



Háború és béke

Az Avalon Digital megragadta a klasszikus War and Peace társasjáték megjelenését, hangulatát, kihívását és izgalmát keltette életre a számítógépen. A mesterséges intelligencia elleni Solo mód egyes forgatókönyvekben lehetővé teszi, hogy Napóleon bőrébe bújva vezesd seregeidet Franciaország mezőitől Oroszország sztyeppéiig, Egyiptom sivatagjaitól Spanyolország hegyeiig. Vagy Blucher, Kutuzov, Wellington hercege vagy más híres tábornokok bármelyikének szerepében állhatsz ellene, miközben megtervezed stratégiádat, hogy megfordítsd a napóleoni háborúk menetét. És az összes forgatókönyvet és hadjáratot többjátékos módban is játszhatod.



Scale

A War and Peace egy hex-alapú körökre osztott stratégiai játék. A játékban sorhajók és szállítóhajók századai is szerepelnek, amelyekkel a játékosok globális tengeri harcot vívhatnak - vagy újrajátszhatják azokat a helyzeteket, amelyek a nílusi, koppenhágai és természetesen a trafalgari epikus összecsapásokhoz vezettek.



A nagy kampányjáték

War and Peace 1805-1815: egy teljes kampány, amely a teljes napóleoni háborúk idejére kiterjed, a termeléssel, diplomáciával, külföldi háborúkkal, szárazföldi és tengeri hadviseléssel.



2 fős többjátékos mód

Ez a kampány egyelőre csak többjátékos módban játszható, mivel az AI munkája egy ilyen terjedelmű projektnél elrettentő, és csak idővel fog elkészülni.



Jellemzők:

- Változatos hexa térképek 40 mérföld per hexa méretaránnyal, időjárási zónákkal, nagyvárosokkal a termeléshez és a győzelemhez.

- 6 nagyhatalom, játszható Pro vagy Anti-Francia Szövetségen belül, tucatnyi kisebb nemzet és hatalom.

- 5 különböző típusú gyalogság, 3 lovasság, mindegyik a morál (azaz a minőség) szintje szerint értékelve.

- Hadihajó vagy szállító hadihajó századok

- Minden fontosabb történelmi vezető jelen van - Vonulj ágyúk hangjára, vezess erőltetett meneteket, vívj nyílt csatákat, sáncold be seregeidet, ostromold meg őket, és vegyél részt kétéltű, gazdasági és gerillaháborúban.

- Termelési rendszer a nagy hadjárathoz, hogy saját erősítéseket hozhass létre

- Körökre osztott rendszer, fordulónként egy hónapos skála, különböző fázisokkal: Attrition, Alliance, Reinforcements, Movement és Combat.

- Elegáns, könnyen érthető képernyőn megjelenő útmutató, amely végigvezet a játék minden egyes sorrendjén, és segít jobban megérteni a rendelkezésre álló választási lehetőségek és stratégiák árnyalatait és mélységét.

- A megjelenéskor angolul és franciául is elérhető, néhány hónap múlva pedig spanyol, német, orosz és kínai nyelven.

- Az AI elleni játékhoz nincs szükség internetkapcsolatra

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 38 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "War and Peace (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: