Betöltés...

Survivor: Castaway Island (EU) (Digitális kulcs - PlayStation 4)

Ár: 14.781 Ft



A JÁTÉKRÓLMegvan benned, ami ahhoz kell, hogy felülmúld a társaidat, és te legyél az egyetlen túlélő? Fedezz fel egy lakatlan szigetet, ahol csak az ösztöneidre és a stratégiádra hagyatkozhatsz, hogy túléld a versenytársakat és életben maradj a szigeten.



Játékmenet

Készülj fel a túlélés végső próbatételére, akárcsak a tévésorozatban! Miközben az alattomos tájon navigálsz, a túlélési ösztönödre és a stratégiádra kell hagyatkoznod, hogy versenyben maradj. Minden döntésed döntő fontosságú lesz a sorsod szempontjából. Elég ravasz, stratégiai és kegyetlen vagy ahhoz, hogy túljárj az ellenfeleid eszén, kicselezd és túléld őket? Keress erőforrásokat és köss szövetséget más hajótöröttekkel a túlélés érdekében, de ne feledd, hogy a bizalom nehezen szerezhető meg a túlélő játékban. Egy rossz lépés, és a kaland véget ér. Ne feledd, az életed a tét!



Éld túl a vadont

Fedezd fel a szigetet, hogy nyersanyagokat gyűjts, és építsd fel a táborodat a semmiből. Találj védettségi nyakláncokat, hogy biztonságban legyél az idegőrlő törzsi tanácskozások alatt.



Légy az egyetlen túlélő

Szerezz jutalmakat és védettséget azzal, hogy jól teljesítesz a próbák során, de vigyázz, hogy ne merülj ki, és ne sérülj meg, nehogy feladd a küzdelmet.



járj túl a riválisaid eszén

Alakíts szövetségeket ravasz stratégiákkal, ismerd ki a versenytársaid személyiségét, és használj fel mindent, amit megtanultál, hogy az intenzív törzsi tanácsok során fölénybe kerülj. Állj készen arra, hogy bármit megtegyél a túlélésed érdekében - még a szövetségeseid elárulására is.



Élet a Paradicsomban

Élvezd a trópusi paradicsomot, miközben elmerülsz a lenyűgöző tájban és élvezed a meleg napsütést. De vigyázz, sosem tudhatod, mikor csap le rád egy alattomos kókuszdió!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 43 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Survivor: Castaway Island (EU) (Digitális kulcs - PlayStation 4)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: