Betöltés...

Stellaris: Ascension Pack (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 57.135 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Stellaris: Ascension Pack tartalma:

- Plantoids Species Pack kiegészítő

- Leviathans Story Pack kiegészítő

- Utopia kiegészítő

- Synthetic Dawn Story Pack kiegészítő

- Apocalypse kiegészítő

- Humanoids Species Pack kiegészítő

- Distant Stars Story Pack kiegészítő

- MegaCorp kiegészítő





Plantoids Species Pack

A Plantoids Species Pack egy új fenotípust vezet be a játékosok számára, egyedi tulajdonságokkal és civilekkel, új hajókkal, valamint új játékosportrékkal és városképekkel. A Plantoids lehetőséget ad a játékosoknak arra, hogy egy növényszerű fajként játsszanak, amely érzőképességre tett szert, és elkezdte kiterjeszteni indáit a galaxisban, új civilizációk gyökereit ültetve új bolygókon. Az új faji tulajdonságoktól kezdve, amelyek lehetővé teszik a bimbózó populációkat és a fototróp nyersanyagigényt, egészen az új Gaia-világok terraformálásának képességéig, a játékosok új módon vethetik el birodalmaikat és ágazhatnak el.



Leviathans Story Pack

Az űr szép, sötét és mély, de vannak titkai, amelyeket meg akar tartani. Gazdag rendszerek, amelyeket ádáz lények védelmeznek, ellenséges ellenállási zónák a civilizációddal szemben, és az univerzum alvó óriásai - a Fallen Empire-ek, akiket még fel lehet ébreszteni évszázados tétlenségükből. Guardian-ok - Hatalmas űrlények titokzatos eredettel és indítékokkal. Harcolj ellenük vagy nyomozz utánuk, hogy technológiákat szabadíts fel és nagyszerű kincsekhez juss hozzá. Enclaves - kereskedők és művészek független előőrsei, akik hajlandóak üzletet kötni. Cseréljetek nyersanyagokat, vásároljatok információkat a galaxisról, vagy rendeljetek egy nagyszerű műalkotást a birodalmatok számára.



Utopia

A csillagok évezredek óta hívnak téged, és most te is közöttük jársz. A lehetőségek univerzuma áll nyitva fajotok előtt, amint megteszi első bizonytalan lépéseit a nagy ismeretlenbe. Itt hátat fordíthattok az anyabolygó megosztó politikájának. Itt valami újat építhettek. Itt egyesíthetitek a népeteket és felépíthetitek a tökéletes társadalmat. Csak az űrben lehet utópiát építeni. Az Utopia a Paradox fejlesztőstúdió első nagyszabású kiegészítője a Stellarishoz, a kritikusok által elismert sci-fi nagystratégiai játékhoz. Ahogy a cím is sugallja, az Utopia új eszközöket ad neked, hogy fejleszthesd galaktikus birodalmadat és boldoggá tehesd népedet (vagy madárnépedet, vagy beszélő gombáidat). A gyors felfedezés új bónuszaival terjeszd ki fajodat a galaxisban, vagy maradj közelebb otthonodhoz, mielőtt lecsapsz mindenkire, aki kihívást jelentene számodra.



Synthetic Dawn Story Pack

Stellaris: Synthetic Dawn Story Pack egy teljesen új módot biztosít a játékosok számára, hogy megalapítsák birodalmukat a csillagok között: a játékot Machine Empire-ként kezdik - egy olyan társadalomként, amely teljes egészében robotokból áll. Az egyedülálló játékfunkciók és eseményláncok lehetővé teszik, hogy a gépek robottudatként terjeszkedjenek, és létrehozzanak egy AI-vezette hálózatot, amely a galaktikus uralomig növekszik. Játssz a Stellaris-szal, mint egy testreszabott robotcivilizáció, töltsd ki a tudományos robotok, munkásrobotok és még sok más robotportrék sorozatát. Kövesd az új eseményláncokat és történetfunkciókat, hogy intergalaktikus AI-birodalomként nagyságra vezesd robotfajtádat; hajszold a mechanikus tökéletességet a csillagok között.



Apocalypse

Stellaris: Apokalipszis egy teljes kiegészítő, amely újradefiniálja a csillagháborút minden játékos számára egy sor új támadó és védekező lehetőséggel. Pusztíts el egész világokat félelmetes új bolygóölő fegyverekkel, harcolj könyörtelen űrkalózok ellen (vagy mellett), és talán felfedezel néhány erőszakmentes játékelemet is. Vigyázz a Marauderek - űrnomádok, akik letelepedett birodalmakat fosztogatnak, és a civilizáció peremén vívják ki az életüket. Béreld fel őket zsoldosként a saját konfliktusaidban, de vigyázz, nehogy egyesüljenek, és új válságot idézzenek elő a játék közepén!



Humanoids Species Pack

A Humanoids Species Pack új játéklehetőségeket ad a fékezhetetlen emberi faj - vagy legalábbis az emberekre valamennyire hasonlító fajok - új portréi és hajómodelljei mellett. A humanoidok, a legtöbbet játszott fenotípus, mostantól még változatosabbá válnak az egyedi civilekkel és egy új eredettel, lehetővé téve a játékosok számára, hogy dekadens hedonistákból, mesterművészekből álló fajt tervezzenek, vagy akár klónhadseregként bejárják a galaxist. Saját egyedi hajóosztályukkal, új portrékkal és egyebekkel együtt soha nem volt még jobb alkalom az emberiség jövőjének felfedezésére.



Distant Stars Story Pack

A Distant Stars egy új, felfedezés témájú történetcsomag, amelyben a játékosok új anomáliákat és történetszálakat fedeznek fel, és különös új lényekkel találkoznak az űr feltérképezetlen mélységeiben. A Distant Stars új meglepetéseket is tartalmaz majd, amelyek segíthetnek vagy árthatnak az ambiciózus felfedezőknek. Fedezd fel egy ősi átjáróhálózat rejtett nyomait, amely egy lezárt utat nyit meg egy saját galaxisunkon kívüli csillagképhez. De vajon ez az ajtó tart valamit kívül, vagy tart valamit bent?



MegaCorp

Stellaris: MegaCorp a Paradox Development Studio ikonikus sci-fi grand strategy játékának legújabb teljes bővítménye, amelyben a játékosok a jólét és a profit galaktikus léptékű korszakát vezetik be. Ebben a gazdaságra összpontosító bővítményben a játékosok egy hatalmas vállalati birodalom vezérigazgatójává válhatnak, hogy kiterjesszék tevékenységüket a csillagokra. Tartsd nyitva a szemed a karavánszerzőkre, a csillagközi nomád kereskedőkre, akik távol tartják magukat a galaktikus politikától, és mindig van egy alku a tarsolyukban. Számítsatok meglepetésekre, amikor ezek a mesterkereskedők átkelnek az űrötökön, vagy amikor meglátogatjátok az otthoni rendszereiket.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 30 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Stellaris: Ascension Pack (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: