Betöltés...

Football Manager 2017 (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 24.525 Ft



A JÁTÉKRÓL



A Football Manager 2017 a legnépszerűbb Football Manager sorozat következő része. A játék egy nagyon reális és magával ragadó sportszimulátor, ahol a játékosok saját futballcsapatukat irányítják.



A játék hatalmas mennyiségű valódi klubot tartalmaz, több mint 2, 500 közülük 140 olyan bajnokságban, amelyek világszerte több mint 50 országot képviselnek. Megpróbálhat sikereket elérni a hazai bajnokságokban, vagy akár külföldre is viheti a csapatát, és megpróbálhat nevet szerezni magának a világon. A Football Manager 2017 egy összetett 3D-s játékmotort használ, amely mindenféle mozgás által rögzített animációt tartalmaz, amelyek valóban belemerülnek a játékba, miközben figyeled, ahogy a játékosok uralják a játékteret. A játékban sok kameraállás áll rendelkezésre, amelyek segítenek a legkényelmesebb helyzetből nézni.



A játékosoknak számos lehetőségük van a játékstílusok testreszabására. Használjon mindenféle pontos utasítást és előkészített előkészületeket a stratégia megfogalmazásához. A Football Manager 2017 azt is szeretné, ha a dolgok média oldalára is koncentrálna. Kezelje, hogyan viselkedik és mit mond, mivel a médiával való bánásmódtól függően különféle módszerekkel szerezhet vagy veszíthet népszerűséget.



Több mint 600 000 igazi játékos van a játékban, pontos modellekkel. A legjobb játékosok népszerűek lesznek a piacon, ezért mindenképpen írjon alá őket, mielőtt egy másik menedzser megtenné. Képezd a játékosaidat, és segíts nekik minél többet fejlődni az edzéspályán. Vannak olyan egyedi edzésprogramok, amelyek segítenek egy játékosra összpontosítani és növelik hatékonyságukat. Csak győződjön meg arról, hogy a csapatában mindenki boldog és elégedett. A boldogtalan játékosok végül a médiával beszélgethetnek problémáikról, ami rosszul állhat Önnek, mint vezetőnek.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 24 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Football Manager 2017 (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: