Betöltés...

Spellforce Franchise Bundle (Digitális kulcs - PC)

Ár: 32.992 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Spellforce Franchise Bundle tartalma:

- SpellForce: Platinum Edition teljes játék

- SpellForce 2: Anniversary Edition teljes játék

- SpellForce 2 játékzene

- SpellForce 2: Faith in Destiny kiegészítő

- SpellForce 2 - Faith in Destiny - Digital Extras kiegészítő

- SpellForce 2 - Faith in Destiny Scenario 1: Flink's Secret Diary kiegészítő

- SpellForce 2 - Faith in Destiny Scenario 2: The Golden Fool kiegészítő

- SpellForce 2 - Faith in Destiny Scenario 3: The Last Stand kiegészítő

- SpellForce 2: Demons of the Past kiegészítő

- SpellForce 2: Demons of the Past - játékzene

- SpellForce 3 Reforced teljes játék

- SpellForce 3 Digital Extras kiegészítő

- SpellForce 3: Soul Harvest kiegészítő

- SpellForce 3: Soul Harvest - Digital Extras kiegészítő

- SpellForce 3: Fallen God kiegészítő

- SpellForce 3: Fallen God játékzene

- SpellForce 3: Fallen God Digital Extras kiegészítő

- SpellForce: Conquest of Eo teljes játék





SpellForce: The Order of Dawn

Mérhetetlen mohóságukban és állandó hatalomvágyukban minden idők tizenhárom leghatalmasabb mágusa halálra ítélte a földet, a káosz és a kétségbeesés végtelen spiráljába taszítva azt. Egész országokat pusztítottak el egy szempillantás alatt, amikor az Elemek pusztító erejét szabadjára engedték. Kontinensek törtek össze, mint az üveg, a darabok úgy szóródtak szét, mint a levelek a szélben. Hatalmas seregek, amelyeket ősi rúnák ereje kötött össze, háborút és pusztítást hoztak azokra a földekre, amelyek túlélték a kezdeti támadást. Csak néhány sziget maradt, amelyeket mágikus portálok kötöttek össze. Most, alig néhány évvel a Convocation vége után a gonosz visszatért, erősebben és hatalmasabban, mint valaha, hogy befejezze, amit elkezdett. Még mindig van remény. A próféciák egy emberről szólnak. Egy halhatatlanságra kárhoztatott emberről, akit a vérrúnák ereje örökre megkötött... Hamarosan eljön az idő, amikor egy ember ereje sokak sorsát megváltoztathatja. Jóban-rosszban...







SpellForce: Shadow of the Phoenix

Egy rabszolgává tett isten életesszenciája segítségével egy sötét nekromanta megpróbálja újraéleszteni a hatalmas kör mágusokat, és szentségtelen szolgáivá tenni őket. Csak a Phoenix Stone ereje lesz képes megakadályozni a Circle visszatérését. Így a rúnát ismét megidézik, hogy végre véget vessen egykori rabszolgatartóinak. A Phoenix Stone különleges erejének felszabadításához azonban szükség van a Shadow Sword pengéjére, amelyet Urgath rúnaharcos őriz. A két avatárnak egyesítenie kell erejét, és együtt kell dolgoznia, hogy legyőzzék ezt a nagy hatalmú ellenséget.







SpellForce: Breath of Winter

A Prince of Darkness, egy Fial Darg, a Convocation révén szabaddá vált, és átvette az uralmat a Fire Empire felett. Az ő vágya, hogy visszahozza a Renegades-eket, a sötétség isteneit Eo-ba. A rituáléhoz, hogy ez megtörténjen, szüksége van egy elsőszülött Elve vérére. De már csak egy maradt, Cenwen, az elf királynő, aki a jég alatt él, ahol a hatalmas sárkánynak, Arynnak énekel...







SpellForce 2 - Anniversary Edition

Éld át a hősök korát: szerepjátékos akció és valós idejű stratégia a műfajok tökéletes keverékében.



Titokzatos erők támadnak a sötétségből és az árnyékból

Ezek az erők fenyegetik Eo-t, a SpellForce világát, amelyet már háborúk pusztítanak és intrikák szabdalnak szét. Egy hős, aki a legendás Shaikan szülötte, és akit egy ősi sárkánnyal kötött életszövetség, most a világ sorsát tartja a kezében! Egyesítsetek hatalmas hősöket és seregeket a zászlóitok alatt, hiszen csak egyesült erővel vehetitek fel a harcot a fenyegető végzettel szemben! Az ősi vér terhe nehéz, és ez a te felelősséged...



Jellemzők:

- Harcolj epikus hadjáratokat hőseiddel, több mint 90 órányi játékidővel

- Az avatár és a hősök egyéni fejlesztése kiterjedt képességfával!

- Irányíts különböző játékfrakciókat, egyenként három fajjal egy élethű fantáziavilágban

- Parancsolj gyalogos, lovas és repülő egységeknek, és szabadítsd el a hatalmas titánokat!

- Tapasztald meg a látványos tömegcsatákat lélegzetelállító 3D-s grafikában!





Az Anniversary Edition jellemzői:

- Újra implementált többjátékos és NAT áthaladás a zökkenőmentes online élményért

- Számos hibajavítás

- Kiegészítések és javítások a szabad játékmódhoz

- Szélesképernyős támogatás

- Teljes kompatibilitás a modern operációs rendszerekkel

- Jelentős játékmotor és technikai újratervezés/újjáalkotás

- Fű renderelés javítása

- Nézettávolság javítások

- Javított fák (törzs/ágak)

- Javított levelek renderelése (a levelek felszín alatti szórása)

- Javított világítás (pixelenkénti, alapvető kétirányú reflexiós eloszlási funkció tükrözés, peremfény, nézetfüggő környezeti fény, stb.)

- Javított árnyékok (lágy árnyékok, százalékos-zártabb szűrés)









SpellForce 2: Faith in Destiny

Háború és káosz idején egy fiatalember szerepét fogod magadra ölteni, akinek az a feladata, hogy felszabadítsa az egész Eo világot az új, névtelen gonosztól. Különböző hősök egy csoportjával és egy sárkánnyal, mint megbízható társakkal együtt fogsz harcolni, hogy információkat szerezz erről a titokzatos új ellenségről, és ezáltal felfedezd saját valódi sorsodat. Merészséggel és bátorsággal sikerrel járhatsz ebben a vadonatúj, epikus, stratégiai RTS/PRG-mixben, amely a korábbi Spellforce-játékok történetét ötvözi és továbbviszi.



Jellemzők:

- A Domination egy teljesen új többjátékos mód, ahol a térképen szétszórt stratégiai csomópontok felett kell megtartanod az irányítást, hogy nyersanyagokat szerezz a seregeid további megerősítéséhez.

- Egyjátékos kampány, amely maximális szórakozást, lebilincselő történetfejlődést és számtalan küldetést biztosít - mindezt a hiteles és egységes Eo világa teszi tökéletesebbé.

- Válaszd ki egyéni utadat a különböző képességek és mágikus képességek sokasága közül, számos kombinációt kínálva a karakter fejlődéséhez

- A SpellForce történetében először még egy sárkányon is lovagolhatsz







SpellForce 2 - Faith in Destiny Scenario 1: Flink's Secret Diary

A SpellForce-ban először nem a hős szerepében játszol, hogy elmeséld a történetét, hanem az egyik NPC-ként. A forgatókönyvek történetei a Faith in Destiny előtt játszódnak, és ott röviden meg is említik őket. A forgatókönyvek ezeket a múltjukról szóló beszélgetéseket veszik fel, és részletesen elmesélik ezeket a történeteket.



Flink's Secret Diary

Matricus rendi mester rögzítette a tűzmágia titkait egy Tűzkönyvben egy hatalmas ereklye. Ez a kompendium felruházza tulajdonosát a tűzmágia erejével. De az orkok ellopták. Flink McWintert, a SpellForce univerzum híres tolvaját és gazemberét Matricus felbérelte (legalábbis ezt állítja), hogy visszalopja a Fire Ledger-t. Hamar rájön, hogy ez sajnos nem lesz könnyű feladat, még egy olyan mestertolvajnak sem, mint ő...



Jellemzők:

- Játszd Flink McWinter "igaz" történetét ... vagy legalábbis az ő verzióját az eseményekről.

- Legalább 4 órányi valódi SpellForce-érzés Flink szülőszigetén

- Élj át egy izgalmas és humoros történetet, tele orkokkal, barbárokkal, tolvajokkal és Flink anyjával, valamint borral, nőkkel és énekkel.

- 60 % RPG és 40 % RTS, sok rejtvénnyel és trükkös helyzettel.







SpellForce 2 - Faith in Destiny Scenario 2: The Golden Fool

A SpellForce-ban először nem a hős szerepében játszol, hogy elmeséld a történetét, hanem az egyik NPC-ként. A forgatókönyvek történetei a Faith in Destiny előtt játszódnak, és ott röviden meg is említik őket. A forgatókönyvek ezeket a múltjukról szóló beszélgetéseket veszik fel, és részletesen elmesélik ezeket a történeteket.





The Golden Fool

Amióta Amun Kar feltalálta a Drakkar kövek játékát, létezik egy legenda a Golden Fool-ról, egy olyan kőről, amelyet csak egyszer hoztak létre, és minden más követ legyőz. Miután Carla vereséget szenvedett az Shadow Wars-ban, mindent kockára tesz, hogy megtalálja ezt a követ, hogy visszaszerezze Drakkar bajnokának hírnevét. A keresés a Tuscari-sivatagban kezdődik, de hamarosan rájön, hogy nem ő az egyetlen, aki a bolondot keresi. Az arany bolondért hamarosan elkeseredett küzdelem kezdődik...



Jellemzők:

- Játssz Carla, a Drakkar bajnok szerepében, és keresd a Golden Fool-t!

- Legalább 4 óra valódi SpellForce-érzés a Tuscari-sivatagban

- Élj át egy izgalmas és titokzatos történetet a Drakkar minijáték körül. Emelkedj fel a Drakkar játékosok trónjára.

- 70 % RPG és 30 % RTS rengeteg rejtvénnyel és trükkös helyzettel.







SpellForce 2 - Faith in Destiny Scenario 3: The Last Stand

A SpellForce-ban először nem a hős szerepében játszol, hogy elmeséld a történetét, hanem az egyik NPC-ként. A forgatókönyvek történetei a Faith in Destiny előtt játszódnak, és ott röviden meg is említik őket. A forgatókönyvek ezeket a múltjukról szóló beszélgetéseket veszik fel, és részletesen elmesélik ezeket a történeteket.



The Last stand

Twiddle professzor felfedezőútra indul Dun Mora-ban. Amikor útja túlságosan veszélyessé válik, a Twiddlium-kompenzátor alkatrészeit elviszi Sansha királynőnek, hogy biztonságban tartsa. A teljes biztonság kedvéért értesíti Undergant professzort is, és beszámol neki a terveiről. A Névtelenek támadást indítanak Dun Mora ellen, ahogyan azt a Faith in Destiny című könyvben említik. Az elfek ellenállnak az első támadási hullámnak. Hamarosan azonban kiderül, hogy ezek a támadások új dimenzióval bírnak. Egyelőre csak annyit tudnak, hogy a támadások bizonyos időközönként érkeznek. Játssz Caine szerepében, és segíts az elfeknek és Sansha királynőnek megvédeni földjüket a Nameless ellen!



Jellemzők:

- Játssz Caine és szövetségesei, Io, Wind és Sariel szerepében, és segíts a tündéknek megvédeni városukat!

- Legalább 4 órányi valódi SpellForce bázisvédekezés

- Éld át a tündék és a Nameless izgalmas történetét

- 70 % RTS és 30 % RPG az igazi taktikai készségért.







SpellForce 2 - Demons of the Past

A Demons of the Past a SpellForce epikus új fejezete, az RPG és az RTS egyedülálló keveréke. Tapasztald meg a SpellForce-sorozat összes korábbi játékának méltó befejezését. Nézd meg az új egyjátékos kampányt több mint 25 órányi játékidővel, amelyben szinte minden faj játszható - Paktum, Clan, Shaikan...



Történet

Zazhut szabad, és haragja most Eo-ra zúdul. A Shaikan-ok kilátástalamn helyzetben találják magukat, amikorl túlerővel állnak szemben, de te, a Shaikan-ok egyik Elder-ének nem vagy hajlandó feladni a reményt. Régi és új társaiddal együtt elindulsz a Realm of the Gods felé, mert úgy tűnik, csak ők képesek szembeszállni Zazhut hatalmával. Az istenek azonban a saját játékukat játsszák, és nem úgy tűnik, hogy hajlandóak lennének segíteni nektek... Eo sorsa most a te kezedben van; nézz szembe a múlt démonaival, gyűjtsd össze az információkat Zazhut-ról, és száműzd a gonoszt ebből a világból, egyszer s mindenkorra. Sok minden megváltozott az idők során... vajon az ellenségeid ugyanolyan veszélyesek, a barátaid pedig ugyanolyan hűségesek, mint régen?



Jellemzők:

- 5 teljesen új világ - összesen 8 világ.

- Számos mellékküldetés és opcionális játékmenet

- Magával ragadó történet, amely folytatja az összes korábbi SpellForce játék történetét.

- Rengeteg új tárgy és tárgykészlet (jutalomként, zsákmányként és a kereskedőknél használható), új varázslatok, új fegyverek.

- Jelentős játékmotor és technikai újratervezés/újjáalkotás







SpellForce 3 Reforced

518-as évet írjuk. A lázadó mágusok felkelését, a Mage Wars néven ismert lázadást a Korona leverte. Ez azonban pirruszi győzelem volt: Egész régiók anarchiába süllyedtek, menekültek kóborolnak a földeken menedéket keresve, és egy rejtélyes, halálos járvány, a " Bloodburn" jelent meg és terjed rohamosan. Ilyen időkben az emberek a remény minden jelébe kapaszkodnak, amit csak találnak. A Purity of the Light, amelyet egy Rondar Lacaine nevű karizmatikus férfi vezet, azt állítja, hogy a mágusok minden szerencsétlenség forrása - és hogy csak Aonir, minden istenek atyjának második eljövetele fogja visszaadni Eo régi fényét.



Jellemzők:

- Innovatív keverék: Egyedülálló játékmenet, amely az RTS-t és az RPG-t természetesen ötvözi.

- Készítsd el saját hősödet, és válassz a különböző képességfák közül

- Állítsd fel saját seregedet és vívj epikus tömegcsatákat

- Merülj el egy részletgazdag világban







SpellForce 3: Soul Harvest

Három évvel a Purity Wars után Nortander egy új korszak küszöbén áll. A dolgok azonban nem olyan békések, mint amilyennek látszanak - amikor a királynő visszahív téged, a kegyvesztett tábornokot, hazádba, több fronton dúló háborúba keveredsz: Miközben egy gyűlöletkeltő azzal fenyeget, hogy szétszakítja a törpék birodalmát, egy rejtélyes sötételf szekta ismeretlen okokból az emberek lelkét aratja.



Jellemzők:

- Különálló kiegészítő a SpellForce 3 RTS/RPG keverékéhez.

- Sötét és lebilincselő történetet kínáló, körülbelül 20 órás játékidővel rendelkező történetmód

- Különleges hősök építése a különböző lehetőségek és kombinációk segítségével a skilltree-n

- Vezesd győzelemre seregedet egy átdolgozott szektoralapú RTS rendszerben

- Használd a sereged egységeinek egyedi mechanikáját, hogy epikus csatákat nyerj.

- Használj repülő egységeket a még előremutatóbb taktikákhoz

- Játssz 5 különböző frakcióval: Emberek, orkok, tündék, törpék és sötét tündék.

- Teljes Gamepad támogatás az irányításhoz és a felhasználói felülethez

- Epikus fantasy játékzene és csúcsminőségű felülnézetes grafika







SpellForce 3: Fallen God

A trollok fogyatkozó, nomád törzsének egyetlen célja van: a túlélés. Az értékes agyaraitokért harcoló gonosz orvvadászoktól sújtva és a betegségektől legyengülve a remény már majdnem elveszett - egészen addig, amíg egy rejtélyes elf idegen fel nem ajánlja neked, az ifjú törzsfőnöknek, Akrognak, a megváltás útját: fel kell támasztanod egy bukott istent.







SpellForce: Conquest of Eo

Ebben a SpellForce fantasztikus világában játszódó, körökre osztott stratégiai játékban mestered rejtélyes varázslótornyának örököseként veheted át a köpenyét.



Játékmenet

Tanulmányozd a varázslatok sokaságát, hogy a körülötted lévő földek felett uralkodhass, idézz meg fantasztikus kegyenceket és képezz ki hatalmas harcosokat, hogy bejárhassák a világot. Harcolj gyors tempójú, de taktikus, körökre osztott csatákban.



Fedezd fel Eo birodalmát

Győzz meg nagyhatalmú hősöket, hogy kalandozhassanak helyetted, találj hasznos tárgyakat és hozzávalókat, vagy hozz gazdagságot. Keress tehetséges tanoncokat, hogy bővítsd birodalmadat, és munkásokat, hogy gazdag nyersanyagokat gyűjtsenek neked. Fedezd fel a mesteredtől örökölt titkokat, és kövesd a mágikus erő végső forrásának - az Allfire-nek - a megcsapolására és felszabadítására irányuló küldetését!



Nézz szembe hatalmas ellenségekkel

A többi mágus között vannak olyanok, akik ellenzik a hatalomra jutásodat. Hatalmas seregekkel és a rivális mágusok még nagyobb ambícióival kell szembenézned. Túl tudod élni az uralomért folytatott küzdelmet? Hogy kiterjeszthesd birodalmadat, irányítanod kell az Allfire forrásait, így új mágikus varázslatokkal töltheted meg grimoire-odat, hatalmas ereklyéket készíthetsz, és bővítheted és fejlesztheted tornyodat.



Válassz bölcsen

Legyél nekromanta, aki hatalmas élőholtak tucatjait hozza létre, alkimista, aki bájitalokat és robbanékony fiolákat főz a harcban való használatra, vagy művész, aki griffeket és mágikus tárgyakat készít, hogy felszerelje csapatait. Erősítsd meg hatalmadat több mint 60 varázslattal és több mint 100 különböző csapattal, az alantas goblinoktól a fenséges griffekig.



Jellemzők:

- Bővítsd és fejleszd a tornyodat, valamint építs új szobákat, hogy a varázsló utadat kovácsolhasd.

- Válassz három archetípus és hat varázslatlista közül, amelyek mindegyike különböző játékstílusokat tesz lehetővé.

- Toborozz egyéni hősöket és tanoncokat, hogy vezessék csapataidat.

- Az élő interaktív grimoire új titkokat és varázslatokat tárhat eléd.

- Készíts bármit a mágikus glifáktól és tárgyaktól kezdve az élőhalott kegyencekig.

- Fedezz fel több mint 600 különböző kalandot minden egyes procedurálisan generált kampányban

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 33 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Spellforce Franchise Bundle (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: