Betöltés...

Fallout 3 (Game of the Year Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.335 Ft





A JÁTÉKRÓL



A Fallout 3: Game of the Year Edition használatával tapasztalja meg a 2008-as évek legelismertebb játékát, mint még soha. Készítsen egy választott karaktert, és szálljon le egy félelmetes, poszt-apokaliptikus világba, ahol minden perc a túlélésért folytatott harc. A Fallout 3: Az év játékában megtalálható a Fallout 3 játék kiegészítő csomagjának mind az öt része:



Művelet: Anchorage - Álljon be egy katonai szimulációba, és harcoljon Alaszka, Anchorage felszabadításában kínai kommunista betolakodói elől.

A Pitt - Utazás Pittsburgh poszt-apokaliptikus maradványaihoz, és konfliktusba keveredik a rabszolgák és Raider-uraik között.

Broken Steel - Növelje szintjét 30-ra, és fejezze be a harcot az Enclave maradványai ellen a Liberty Prime mellett.

Point Lookout - Induljon el egy titokzatos és nyílt kalandra egy hatalmas, zavaros mocsárvidéken Maryland partja mentén.

Anyahajó Zeta - Dacoljon az ellenséges idegen elrablókkal, és küzdjön le az idegen anyahajóról, mérföldekkel körül keringve a Fővárosi pusztaság felett.



Jellemzők



Korlátlan szabadság - élvezze a hatalmas Fővárosi pusztaság látnivalóit és hangjait! Nézze meg az Egyesült Államok poszt-apokaliptikus romokban heverő nagy műemlékeit! Olyan döntéseket hozol, amelyek meghatároznak téged és megváltoztatják a világot. Csak figyelje a Rad Meter készülékét!

Tapasztalja meg a KÜLÖNLEGESET - A Vault-Tec mérnökei hozzák el az emberi képességek szimulációjának legújabb adatait - a KÜLÖNLEGES Karakterrendszert! Az új áttöréseket kihasználva a pontalapú képesség-ábrázolásban, a SPECIAL korlátlan testreszabást biztosít a karaktered számára. Több tucat egyedi készség és jutalom közül választhat, amelyek mindegyikének káprázatosan sokféle hatása van!

Fantasztikus új nézetek - A Vault-Tec varázslói újra megtették! Már nem korlátozódik csak egy nézetre, tapasztalja meg a világot 1. vagy 3. személy szemszögéből. Testreszabhatja nézetét egyetlen gombnyomással!

A választás hatalma - Úgy érzi magát, mint egy mai gazember gazember vagy jó szamaritánus? Válasszon oldalt, vagy járja be a vonalat, mivel minden helyzetet sokféleképpen lehet kezelni. Civilizált módon beszélje meg problémáit, vagy csak villogtassa meg a Plazma puskáját.

Elrobbantja őket az VATS- szal - Még az esélyeket is a Pip-Boy 3000-es modell Vault-Tec segédprogramjával! Az VATS lehetővé teszi, hogy szüneteltesse az időt a harcban, megcélozza a célzott testrészeket, sorba állítsa a támadásokat, és hagyja, hogy a Vault-Tec kivegye az agressziót helyetted. Esőhalál és pusztulás egy teljesen új filmbemutatón.

Elméleti szellemű mesterséges intelligencia - A Vault-Tecnél rájöttünk, hogy a globális atomháború után a civilizáció újjáélesztésének kulcsa az emberek. Legjobb elménk összefogta erőfeszítéseit a sugárzó mesterséges intelligencia fejlett verziójának előállítására, amely Amerika első választása az emberi interakció szimulációjában. Az arckifejezéseket, a gesztusokat, az egyedi párbeszédet és az életszerű viselkedést lenyűgöző eredményekkel hozza össze a Vault-Tec legújabb technológiája.

Figyelemre méltó szépség - Tanúja lehet a nukleáris esések zord valóságának, amelyet a modern szuper-deluxe HD grafikák még soha nem láttak el. A kopár pusztaságtól kezdve a DC veszélyekkel teli irodáin és metróalagútjain át egy mutáns arcának rettenetes korhadt húsáig.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 27 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Fallout 3 (Game of the Year Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: