Betöltés...

Hot Wheels: Unleashed 2 - Turbocharged (EU) (Digitális kulcs - PlayStation 5)

Ár: 27.117 Ft



A JÁTÉKRÓL

A világ legkirályabb autói visszatértek, és új szintre emelik a szórakozást! Versenyezz több mint 130 járművel, őrült új mechanikával és még több járműtípussal. Emellett pedig meg is építheted a saját pályaidat lenyűgöző új környezetekkel és különböző játékmódokkal, hogy jól szórakozhass online és offline egyaránt. Ha azt gondoltad, hogy az első rész fantasztikus volt, nos, akkor kapaszkodj meg, mert hihetetlen új funkciók várnak rád!



Több jármű a szórakozás érdekében

Először is: csinálj helyet a virtuális polcodon, mert több mint 130 járműhöz férhetsz hozzá, és ezeknek még különféle variációik is vannak! Igen, nem csak a Hot Wheels Originals sorozat darabjai, de a Hot Wheels Monsters Trucks és a szórakoztatóipar világából származó járművek is várnak rád. Annak érdekében, hogy minden pályán a legstratégikusabban vehesd fel a versenyt, mostantól motorkkal és ATV-kkel is száguldozhatsz, amelyek mindegyike egyedi versenyzési stílussal bír. Egy vadonatúj rendszer határozza meg a járművek kategóriáját, amelyeket aztán a dedikált képességfával fejleszthetsz, ami közvetlenül befolyásolja a teljesítményüket. Légy szemtanúja, ahogyan autód megállíthatatlanná válik!



Új helyek, amelyeket otthonnak hívhatsz

Legyen az egy külvárosi ház hátsó kertje vagy egy vadnyugati falu minigolfpályája, a pályákat a leglenyűgözőbb környezetek fogják körülvenni! Fedezz fel 5 vadonatúj helyszínt, sajátítsd el a titkaikat, és mind magán a pályán, mind a dobogón otthon fogod érezni magad. A játékban megjelentek a különböző tereptípusok is, amelyeknek köszönhetően a versenyek még több kihívást jelentenek, és még izgalmasabbá váltak. A fű, a homok és még a sok más terep tereptípusi jellemző közvetlenül befolyásolja a jármű kezelhetőségét, szóval ezt érdemes szem előtt tartanod, amikor kiválasztod a járgányodat. Ennek köszönhetően a stratégia most még nagyobb szerepet játszik, mint ezelőtt!



Használd az új „mozdulatokat”

Mielőtt lenyűgöznéd ellenfeleidet egy nagyszerű győzelemmel, hagyd őket szó nélkül az új őrült mozdulatokkal! A Drift és a Boost mellett mostantól megvillanthatod az Lateral Dash és a Single vagy Double Jump mozdulataidat is. Használd őket okosan és a megfelelő időben, hogy összeütközz a riválisaiddal, és lelökd őket a pályáról... vagy egyszerűen csak kerüld ki az akadályokat! Az új Jump mozdulatokkal pedig átugorhatod az előtted álló forgalmat és új titkos kerülőutakat is találhatsz!



Pont ahogy szereted

Te egy fenegyerek vagy, aki minden versenyből egy adrenalinnal teli mérkőzést varázsol? Vagy talán az a típus vagy, aki szereti feszegetni a határait? Netán a „hatalmas karambolok rajongója”? Nos, a Hot Wheels: Unleashed 2 – Turbocharged mindezt, és még ennél is többet nyújt. Válogathatsz a különböző játékmódok közül, játszhatsz online és offline, így biztos, hogy megtalálod majd a számodra megfelelő szórakozást.



Engedd szabadjára a kreativitásod!

A legelismertebb szerkesztők visszatértek! Készítsd el álmaid pályáját a nagy erejű Track Editor segítségével, vagy használd a közösség legjobb alkotásait! És persze a gyönyörű pályákhoz fantasztikus autók is kellenek. Az új és továbbfejlesztett Livery Editor az, amire szükséged van: az olyan új eszközökkel, mint a Stickers Editor, mintákat és formákat tervezhetsz és menthetsz el, hogy megalkothasd a saját remekművedet.



Egy teljesen új történet

Szó szerint. Az új kampánymód egy vadonatúj és eredeti történetvezérelt kalandot tartalmaz! A várost megtámadták, és csak te mentheted meg a lényektől. Hogyan? Egyszerűen, izgalmas, dedikált versenyek és kihívások megnyerésével! Oké, valójában nem lesz olyan egyszerű... de biztosan izgalmas lesz! Készülj fel tehát, hogy ne csak győztes, hanem igazi hős is legyél!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 29 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Hot Wheels: Unleashed 2 - Turbocharged (EU) (Digitális kulcs - PlayStation 5)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: