Betöltés...

Shovel Knight: Treasure Trove (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.307 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Shovel Knight: Treasure Trove a Shovel Knight teljes és teljes kiadása, egy elsöprő klasszikus akció-kaland játék sorozat, fantasztikus játékmenettel, emlékezetes karakterekkel és 8 bites retro esztétikával! Szaladj, ugorj és harcolj, miközben Shovel Knight, a Lapátpengé wielderje, az elveszett szeretett után kutatva. Vedd le a No Quarter rend aljas lovagjait, és szembesülj fenyegető vezérükkel, A varázslóval.



De ez még nem minden! A Shovel Knight: Treasure Trove négy további játékot is magában foglal! Vegye át az irányítást a Plague Knight, a Spectre Knight és a King Knight felett saját kalandjainál, vagy harcoljon egymással egy helyi négy játékos Showdown-ban. Együtt alkotnak egy nagyszerű és átfogó ságát!



A Shovel Knight: Treasure Trove segítségével mindent megkap. Játssz egy barátoddal a Shovel of Hope kooperatív kampányában, teszteld a képességeidet teljes értékű kihívás módokban, harcolj együtt a Showdown-ban, és változtass a játékon a Body Swap móddal. Támogassa a lapát erényeit, szerezzen emlékeket és gazdagságot, és fedezze fel a lapát igazságosságának valódi jelentését!

Magába foglalja:



Lapátlovag: Remény lapátja - Acélozza meg lapátpengéjét, és kezdje el ásni a kalandot, amely az egészet elindította! Ugorj, harcolj ellenségekkel és fedezz fel kincseket, miközben legyőzöd a No Quarter rendet és aljas vezetőjüket, a The Enchantress-t.



Lapátlovag: Árnyék pestis - Töltse le főzeteit, és legyen a mániákus alkimista pestislovag a kalandjában, hogy elkészítse a végső főzetet! Kombinálja a bomba alkatrészeit egyedi terhelések létrehozásához. Fedezzen fel új tárgyakat, területeket, főnököket, és talán még egy pezsgő romantikát is.



Lapátlovag: A kín látványa- Idézd meg a kaszádat a Lapátlovag előzményében! Vegye át az irányítást a Spectre Knight felett, hogy végigvigye az egyedi játékstílusa körül teljesen átalakított szinteket. Mássz fel a falakra, sajátíts el egy új fegyverarzenált, és ellenségeidet halálos pontossággal vágd szalagig. Legyen arató, fedezze fel tragikus múltját, és toborozza a No Quarter rendet!



Shovel Knight: King of Cards - Lépjen be a King Knight aranyozott csizmájába a legnagyobb és legkirályabb Shovel Knight játékban! Leap, Shoulder Bash, gyűjts új témákat, és stratégiázd magad ezen az előzményen keresztül azon próbálkozásod során, hogy a kártyák királyává válj!



Lapátlovag leszámolás- Párbajozzon akár 4 játékossal helyben, és tülekedjen drágakövek után, vagy vegye kézbe kedvenc karakterét és ásson be a Story módba! Sajátítson el minden mozdulatot, fedezze fel az elemek és helyek széles skáláját, és fedezzen fel új kinyilatkoztatásokat ebben a platform harci játékban.

Jellemzők:

A Yacht Club Games gyönyörűen hiteles stílusa áthidalja a szakadékot a tegnap és a mai között. A dizájn, a művészet és az audió visszatekint a 8 bites napokra.

A mai rendszerek a Shovel Knight számára is modern elemeket adnak: részletes animáció, többrétegű parallaxis háttér és újszerű játékterv.

Ugrás a réseken! Párbaj ellenségekkel! Fedezze fel a kincset! Találd meg a titkokat! Frissítés! A Shovel Knight egyszerűen megtanulható és játszható, de a kihívás mindenütt rejlik.

Jake "Virt" Kaufman több fantasztikus filmzenéje Manami Matsumae további dalaival!

Gyűjtsön gazdagságot, hogy frissítse páncélját és fegyvereit.

Részletes, élő háttérművészet és animáció! Nagy, gyönyörű pixelek!

Kedves karakterek és alattomos főnökök!

A kiegyensúlyozott játékmenet melegen üdvözli az újonnan érkezőket, és egy régi ölelés a szakértők számára.

Könnyű érintés az elbeszéléssel humorral, könnyedséggel és szívvel.

Élvezze át a kalandot, és fedezze fel a világ összes titkát az Új játék + segítségével!

Kihívás mód - Minden elképzelhető módon növelje az előzményeket több mint 100 teljes körű kihívással.

Testcsere - Kívánta valaha, hogy Shovel Knight hölgy legyen, vagy Shield Knight srác? Nos, most kijelölheti a karakter nemét, tetszése szerint, vadonatúj dizájnnal a remény lapátjának összes főszereplőjéhez!

Co-op! - Fogj egy barátot, és játszd végig a remény lapátját, mint teljesen együttműködő kalandot! Vagy fedezze fel a Story módot együtt a Showdown-ban!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 46 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Shovel Knight: Treasure Trove (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: