Betöltés...

GRID + GRID AUTOSPORT (Digitális kulcs - PC)

Ár: 39.261 Ft





A JÁTÉKRÓL



Minden a csapatokról, a riválisokról és a versenyről szól a professzionális motorsport új, intenzív világában. Csapattársával versenyezve le kell győznie a legfontosabb riválisokat, és ki kell elégítenie a szponzorokat a fergeteges versenyeken, ahol minden passz és pozíció számít. Hatalmas karrierben szakosodjon kedvenc versenyágazatára, vagy hódítsa meg mindannyian, hogy érezze a csomag agresszivitását a Touring Cars-ban, kezelje a gumiabroncsok kopását és az éjszakába nyúló versenyt az Endurance versenyeken, versenyezzen pontosan nyílt kerekű autókkal, mutassa be az autóvezérlést a Tunerben eseményeket, és menet közben reagál az utcai versenyeken.

Minden egyedi kategória különböző osztályoknak szentelt sorozatokat tartalmaz, beleértve a túraautókat, hiperkocsikat, Endurance GT autókat, prototípusokat, együléseseket, szuper módosított járműveket, drift autókat és még sok mást. A tartalommal teli GRID Autosport több mint 100 útvonalat kínál 22 hihetetlen helyszínen, valamint a világ legizgalmasabb kortárs és klasszikus nagyteljesítményű versenyautóit gyűjtésre, hangolásra és frissítésre.

A fejlesztést a közösségi visszajelzések vezérelték, beleértve az autóba való nézet visszatérését, az autentikus kezelhetőséget és a RaceNet által hajtott többjátékos versenyzést, amelyek minden héten új kihívásokat nyújtanak, valamint vadonatúj Racing Clubokat az online csapatversenyhez. A buli módok, a Demolition Derby és a versenyképes osztott képernyős módok kiegészítik a játék kiterjedt karrier módját és kiterjedt online online játékát.

Jellemzők



ÉPÍTSD PRO PRO Versenypályáját. Végezze el profi versenyzői álmát. Csatlakozz és válts csapatot, szerezz szponzori jutalmakat, győzd le riválisaidat és versenyezz csapattársaddal. Válassza ki kedvenc stílusát a versenyzéshez, vagy hódítsa meg mindet.

HATALMAS SOROZAT. Versenyezzen a túraautók, hiperkocsik, Endurance GT autók, prototípusok, együléses, szuper módosított járművek, drift autók és sok-sok más célra.

TAPASZTALAT KÜLÖNBÖZŐ RACING STYLES. Vegyen részt az agresszív csomagversenyeken a Touring Cars-on, kezelje gumiabroncs-kopását az Endurance versenyeken, gördülékenyen és precízen versenyezzen nyílt kerekű autókban, demonstrálja autója irányítását a Tuner versenyeken, és menet közben reagáljon az Street Races-en.

Versenyezz a legizgalmasabb autókkal. Imádja a versenyző autókat, miközben hangolja és frissíti a világ legizgalmasabb kortárs és klasszikus nagy teljesítményű versenyautóit. Mutasd meg stílusodat az interneten, ha elkészíted saját cipőidet, és felépíted autógyűjteményedet.

RACENET TÖBBJÁTÉKOS INTEGRÁCIÓ. Csatlakozzon barátaival, hogy Racing Clubokat alakítson, és versenyezzen saját csapata színei alatt a közösség más klubjaival. Minden héten új kihívásokat fogadhat, követheti a statisztikákat és a RaceNet által hajtott ranglistákat.

HITELES KEZELÉS. A GRID Autosport új kezelési modellje újjáteremti a motorsport legizgalmasabb kortárs és klasszikus versenyautóinak hangulatát, és hiteles, érzékeny pontot ér el az Arcade és a Simulation kezelés között.

REALISTIC AI. Érezze a nyomást a kerékről kerékre versenyzésre a fejlett, reális rivális pilóta AI ellen, aki megvédi a vonalát, kockáztat, vagy személyiségétől függően nyomás alatt kipörög. , tisztábban versenyezni Open-Wheel versenyeken, vagy kapcsolatba lépni a Touring Cars-ban.

Intenzív versenyzés. Az éljenző tömegek előtt minden passz számít, és minden helyzet számít. Merüljön el a versenyben az autós nézet visszatérésével, használja a Csapattárs vezérlőket és a Rádió kommunikációkat, hogy megkérje csapattársát, hogy támadjon vagy védekezzen, hogy kihasználja az előnyt.

AZ AUTOSPORT VILÁGA. A GRID Autosport több mint 100 útvonalat tartalmaz 22 hihetetlen helyszínen, és a hatalmas karrier és alapvető online játék buli módokkal és versenyképes osztott képernyővel egészül ki.

VISSZAJELZÉS VEZETETT FEJLESZTÉS. A Codemasters széles körben konzultált a Közösséggel, a Racing Drivers -szel és az AUTOSPORT magazin szakértőivel a GRID Autosport tervezésében és gyártásában.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 29 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "GRID + GRID AUTOSPORT (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: