Betöltés...

Cyberpunk 2077 + Phantom Liberty (DLC) Bundle (EU) (Digitális kulcs - Xbox One/Xbox Series X/S)

Ár: 39.240 Ft



A JÁTÉKRÓL

A csomag tartalma:

- Cyberpunk 2077 alapjáték

- Phantom Liberty kiegészítő





Night City, Kalifornia. 2077. A MegaCorps vállalat vezetői az égbe nyúló erődjeik legfelső emeletéről irányítják az élet minden területét. Lent az utcákat drogcsempész bandák, fejlett technológiával felfegyverkezett bűnözők és illegális braindance-csempészek uralják. A két réteg között a hanyatlás, a szex és a popkultúra keveredik az erőszakos bűnözéssel, a mélyszegénységgel és az amerikai álom elérhetetlen ígéretével. Bújj V, egy cyberpunk zsoldos bőrébe, és tedd meg, amit kell, hogy hírnevet szerezz magadnak Night City városában, a hatalom, a fényűzés és a testmódosítás megszállottjainak megalopoliszában. Itt legendák születnek. Mi lesz a tiéd?



Válj egy élő cyberpunk világ részévé

A Cyberpunk 2077 egy nyílt világú, akció-kaland RPG, amely Night City megalopoliszában játszódik, és amely során egy cyberpunk zsoldos bőrébe bújhatsz, aki egy, a túlélésért folytatott élet-halál harcba keveredik. A játék során testre szabhatod a karakteredet és a játékstílusodat, miközben különböző feladatok vállalsz el, hírnevet szerzel magadnak és fejlesztéseket oldasz fel. A karakterekkel kiépített kapcsolataid, és a játék során meghozott döntéseid mind hatással vannak a történetre és a körülötted lévő világra.



Intrikákkal teli élet-halál harc

Vállald el életed megbízatását - lopj el egy egyedi implantátumot, amely a halhatatlanság kulcsa - és válj legendává Night City hatalmas, nyitott világában, ahol a döntéseid kihatással vannak a történetre és a körülötted élő emberekre. Vállalj el különféle melókat, hogy feltörekvő zsoldosból valódi legendává válj, miközben felfedezed a mindenki által annyira áhított implantátum rejtélyeit.



Játssz a saját játékstílusodnak megfelelően

A különböző képességekkel alakítsd ki a számodra megfelelő játékstílust. Használd a fejleszthető fegyvereket, a hackelési képességeket és a testedet fejlesztő implantátumokat, hogy a város legjobb bérgyilkosává válj. Vedd fel az ellenséggel a harcot szemtől-szembeni tűzharcokkal, csapj le rájuk a távolból, vagy lopakodva, csendben intézd el őket – csak rajtad áll, hogyan döntesz.



Fedezd fel a jövő városát

Night City egy tennivalókkal, látnivalókkal és érdekes karakterekkel teli hatalmas megalopolisz. Akkor, és olyan módon jutsz el a város különböző területeire, ahogyan, és amikor csak szeretnél. A Corpo Plaza fényes magaslataitól a Badlands tágas peremvidékéig Night City hemzseg a felfedezésre váró titkoktól.



Emlékezetes karakterek

Ismerkedj meg számos emlékezetes karakterrel, mint például a Keanu Reeves által életre keltett lázadó rocker, Johnny Silverhand. Megannyi bűnözővel, baráttal és ellenséggel fogsz találkozni utad során, akik mind rendelkeznek a saját maguk céljaival. Nem lesz mindig könnyű eldöntened, hogy kinek, és hogyan segítesz, de válassz bölcsen, mert ezeknek a döntéseknek messzemenő következményei lesznek a saját túlélésedre nézve.







Phantom Liberty

A Phantom Liberty a Cyberpunk 2077 kiegészítője, amelyben egy új kém-thriller kaland részese lehetsz. Bújj újra a kibernetikusan felturbózott zsoldos, V szerepébe, és vegyél részt egy nagy kockázattal járó, kémkedéssel és cselszövéssel teli küldetésen, hogy megmentsd a NUSA elnökét. A Kutyaverem veszélyes negyedében szövetségeket kell kötnöd a megtört lojalitások és a sötét politikai intrikák hálójában. Megvan benned minden, ami a túléléshez kell?



Merülj el a kémkedés veszélyes világában

Lépj be a kémkedés ingoványos világába, és válj kormányzati titkosügynökké, szivárogj be magasan őrzött épületekbe, iktass ki célpontokat, és szállj szembe tapasztalt profikkal. A kémkedés magas kockázattal járó játszma, amelyben a kudarc nem opció. Válaszd meg gondosan a szövetségeseidet, miközben fényt derítesz a kiegészítő középpontjában álló titokra.



Egy új terület

Vigyázz magadra a Kutyaveremben, egy városon belüli lepusztult városban, amelyet egy erőszakos, lobbanékony milícia irányít. A negyed omladozó épületei olyan titkokat és lehetőségeket rejtenek magukban, amelyeket csak azok ragadhatnak meg, akik bármit hajlandóak megtenni. Fedezd fel a negyed veszélye, soha eddig ekkora téttel rendelkező, veszélyes teendőit és küldetéseit.



Alakítsd ki a saját játékstílusodat

Fejleszd magad egy új képességfa segítségével, és alakítsd ki az saját, egyedi játékstílusodat – használj minden új fegyvert és a rendelkezésedre álló kibereszközt, hogy túlélj a haszonra és hatalomra törekvő kétségbeesett szélhámosok, ravasz netrunner nevű hackerek és könyörtelen zsoldosok töredezett világában. A történet során hozott döntéseid nemcsak a körülötted lévő karakterek sorsára, hanem saját magadra is kihatással vannak.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 41 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Cyberpunk 2077 + Phantom Liberty (DLC) Bundle (EU) (Digitális kulcs - Xbox One/Xbox Series X/S)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: