Betöltés...

Call of Juarez: The Cartel (Digitális kulcs - PC)

Ár: 20.637 Ft



A JÁTÉKRÓL



Üdvözöljük az új vadnyugaton.

Ez az első személyű lövöldözős az Ónyugat törvénytelenségét hozza a mai napba. Véres útra indul Los Angelesből a mexikói Juarezbe, és érdekes karakterekkel és sokféle játéklehetőséggel teli szemcsés cselekménybe merül.

Tapasztalja meg a modern vadnyugat törvénytelenségét, amikor a Mendoza kartellre vadászik egy olyan világban, ahol a célok igazolják az eszközöket. A Cartel főnökére tett vadászat során egy epikus úton kirándulhat a Sequoia nemzeti erdőben található metolaboratóriumtól a Ciudad Juarez-i Cartel központjába. Több mint 10 különféle környezettel, beleértve a városi LA bordélyokat és a hátsó utcákat, a szemcsés hajókikötőket, a pompás jachtpartit, a nyílt sivatagokat Arizonában és Új-Mexikóban, a mexikói temetést és még sok mást.



Főbb jellemzők:



* ÚJ



! Játsszon 20 missziós kampány módban egyedül vagy akár 3 barátjával Háromszorozza meg a visszajátszási értéket: Játssza le a teljes kampányt mind a 3 karakterrel; minden szereplőnek megvan a maga egyedi története és a vége.

MÓKOS TÖBBJÁTÉKOS TAPASZTALAT Játszhat



akár 6 vs 6 a Team Death Match és a Cops vs Gangsters játékokban. Játék közben a karaktered fejlődik, felszabadítva a fegyvereket és felszereléseket.

A GYORS TÖRTÉNET A JÁTÉKJÁTÉK VÁLTOZATÁVAL EGYÜTT



Releváns karaktervezérelt történet, amely másképpen bontakozik ki, attól függően, hogy melyik karaktert játszod. A játékot a változatosság vezérli: büntető razziák, tanúvédelem, kemény kihallgatások, titkos küldetések, tömegben történő lövöldözés, autós üldözés és még sok más. Válasszon 30 fegyver közül, beleértve pisztolyokat, revolvereket, géppuskákat, gépfegyvereket, roham puskákat, puskákat, mesterlövész puskákat , légvédelmi fegyverek és egyebek.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 29 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Call of Juarez: The Cartel (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: