Betöltés...

WWE 2K16 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 35.920 Ft



A JÁTÉKRÓL



A WWE videojátékok hatósága visszatér a WWE 2K16-mal! A zászlóshajó WWE videojáték-franchise legújabb kiegészítése szórakoztató, hiteles és szorgalmas akciókat fog nyújtani, beleértve a rajongók által kedvelt funkciókat és játékmódokat, új innovációkat és még sok mást! Játssz minden idők legnagyobb WWE szupersztárjaiként, dívaiként és legendáiként. Minden DLC tartalmat tartalmaz!



Főbb jellemzők:



- Valaha volt legnagyobb névsor: Több mint 120 egyedi játszható karaktert kínál, köztük Steve Austin, a Superstar Stone Cold borítóját, Seth Rollins, Daniel Bryan, Dean Ambrose, Bad News Barrett, Paige és Finn Bálor mellett, a WWE 2K16 tartalmazza a WWE videojáték-történelmének legnagyobb névsorát.

- 2K bemutató: A franchise népszerű történetalapú módja visszatér a WWE 2K16-ba, lehetővé téve a játékosok számára, hogy újraéljék az ikonikus meccseket és pillanatokat a WWE történetében. Útközben teljesítik a célokat, hogy kinyissák a legendás karaktereket, a bejárati és gyűrűs felszerelést, a mérkőzéstípusokat és a kinyithatóakat.

- WWE Universe: A WWE 2K16 alapvető fejlesztéseket hajt végre a történetekben, a riválisokban és a mérkőzések kártyaválasztásában. Ezenkívül a Superstars első alkalommal több műsorhoz is hozzárendelhető, így a játékosok szélesebb körű tapasztalatokat szerezhetnek.

- Minden DLC tartalmazza: A WWE 2K16 tartalmazza az összes DLC-t. Nyerjen hozzáférést a következő bónusz tartalomhoz:

- Arnold Schwarzenegger, mint a Terminátor: Játsszon le Arnold Schwarzenegger két játszható változataként, mint Terminátor: T-800 a The Terminator-ból és T-800 a Terminator 2-ből: Judgment Day.

- MyPlayer KickStart: A játékosok azonnali hozzáférést kapnak a létrehozott Superstar értékelések és attribútumok növeléséhez a játék MyCareer módjában.

- Gyorsító: A játékosok azonnali hozzáférést kapnak a játékban elérhető összes feloldható tartalomhoz (a letölthető tartalmak kivételével).

- New Moves Pack: Több mint 30 új lépés, köztük a Corner Enzuigiri (népszerűvé tette a WWE Diva Nikki Bella), az Avalanche Ram (a WWE Diva Paige tette népszerűvé), a Sidewinder Suplex (a WWE és az NXT Superstar Kevin Owens népszerűvé tette).

- Legends Pack: Lejátszható WWE-legendák: Big Boss Man, Dusty Rhodes, Lita, Mr. Perfect, „Rowdy” Roddy Piper és Trish Stratus.

- 2015. évi Hall of Fame Showcase: Játszható mérkőzések és szupersztárok a következőket tartalmazzák:

- „Macho Man” Randy Savage vs. Jake „The Snake” Roberts

- Rikishi vs. The Rock

- Alundra Blayze - Paige

- Larry Zbyszko / Arn Anderson vs. Ricky „The Dragon” gőzhajó / Dustin Rhodes

- Tatsumi Fujinami és Ric Flair

- A Bushwhackers vs. a természeti katasztrófák

- A Kívüliek vs Harlem Heat

- Future Stars csomag: Játszható WWE / NXT szupersztárok:

Samoa Joe, Diego, Fernando, Blake és Murphy

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 18 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "WWE 2K16 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: