Betöltés...

Star Trek: Bridge Crew VR (Digitális kulcs - PC)

Ár: 15.956 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL



Star Trek ™: A Bridge Crew, VR-ben és nem VR-ben egyaránt játszható, elmerül a Star Trek univerzumban. A játék a USS Aegis szívébe helyezi Önt és barátait.

Küldetésed: fedezd fel az árok néven ismert, nagyrészt feltérképezhetetlen űrszektort annak reményében, hogy megfelelő új otthoni világot találj a megtizedelt vulkán lakosság számára. A Klingon Birodalom is aktív a régióban, és céljuk veszélyt jelent a Szövetség terveire.



Stratégiai döntéseket hozhat, és összehangolhatja a legénységgel a küldetés teljesítését.

A szövetkezetben négy játékosból álló legénységet alakíthat ki, hogy kapitány, Helm, Tactical és Mérnök szerepet töltsön be. A dinamikus történet mellett a játék tartalmaz egy „Folyamatos küldetések” módot is, amely eljárásszerűen generál küldetéseket számtalan órányi Solo és Co-op kaland számára.



A Star Trek ™: Bridge Crew játékban nem csupán egyéni készségekre van szükséged a kihívások leküzdéséhez; a kommunikáció, a bizalom és a személyzet szoros koordinálása a győzelem kulcsa.



A játék aktiválásához és telepítéséhez Uplay-fiók és Uplay PC-alkalmazás szükséges.

A játékhoz állandó internetkapcsolatra van szükség.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Star Trek: Bridge Crew VR (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: