Betöltés...

Aliens: Dark Descent (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 21.844 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Aliens: Dark Descent-ben egy csapat Colonial Marines katona parancsnoka vagy, akiknek a feladata, hogy megállítsák a Lethe bolygón kitört, félelmetes Xenomorph-járványt. Irányítsd a katonáidat a valós idejű harcrendszerben történő összecsapások során, olyan ellenfelek ellen, mint az ikonikus Xenomorphok, a telhetetlen Weyland-Yutani Corporation gazemberei és az Alien-franchise-ban újonnan megjelenő, rémisztő lények.



Parancsnokként ők a te fegyvereid

Hatolj be a nagy, nyitott pályákra, és pusztítsd el az ellenséget a csapatod irányításával, a parancsokat stratégiailag és intuitív módon, szimpla gombnyomás által kiadva. Légy óvatos, mivel a rád vadászó ellenfelek a cselekedeteidhez igazítják majd a saját taktikájukat, a halál pedig végleges ebben a játékban. Alkalmazz egyedi módszereket a túlélés érdekében, fedezz fel rövidítéseket, hozz létre biztonságos zónákat és állíts fel mozgásérzékelőket ebben a világban, amelyben a tetteid hatással vannak a környezetedre és a pályákra.



Fejlődj

Testre szabhatod a csapatodat a különböző karakterosztályok választékával. Fejleszd és specializáld a katonáidat egyedi képességekkel, valamint fegyverek, páncélok és perkek arzenáljával, hogy sikeresen teljesíthesd az ezen az álnok helyen lévő veszélyes küldetéseket. Fejleszd a bázisodat, hogy új technológiákat kutathass ki, és ezáltal még tovább fejleszthesd az osztagodat.



Irányíts stratégiailag

Irányítsd a csapatodat stratégiailag, és változtasd meg a taktikát küldetésről küldetésre, gondosan ügyelve a katonáid épségére, épelméjűségére és az erőforrásokra, hogy elkerüld a csapat végleges megsemmisülését és mentális összeomlását. Gazdálkodj okosan az erőforrásokkal, és vállalj megfontolt kockázatokat, hogy túljárj a leghalálosabb teremtmény eszén, amellyel az emberiség valaha is szembenézett. Meg tudod fékezni a járványt, mielőtt túl késő lenne?

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 26 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Aliens: Dark Descent (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: