Betöltés...

Monster Hunter World: Iceborne - Master Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.551 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Monster Hunter World: Iceborne - Master Edition tartalma:

- Monster Hunter: World alapjáték

- Monster Hunter: World – Iceborne kiegészítő





Üdvözlünk egy új világban! Vedd magadra a vadász szerepét, és ölj vad szörnyeket egy élő, lélegző ökoszisztémában, ahol a tájat és annak változatos lakóit használhatod fel, hogy felülkerekedj a bestiákon. Vadászhatsz egyedül vagy akár három másik játékossal közösen, és az elesett ellenségekből összegyűjtött anyagokból új felszereléseket készíthetsz, hogy még nagyobb, még gonoszabb fenevadakkal szállhass szembe!



Harcolj gigantikus szörnyekkel epikus helyszíneken!

Vadászként küldetéseket vállalva különböző élőhelyeken vadászhatsz szörnyekre. Intézd el ezeket a szörnyeket, és szerezz alapanyagokat, amelyekből erősebb fegyvereket és páncélokat készíthetsz, hogy még veszélyesebb szörnyekre vadászhass. A Monster Hunter: New World-ben, a sorozat legújabb részében élvezheted a vadászatot.



Történet

Minden évtizedben egyszer a vén sárkányok átkelnek a tengeren, hogy a New World néven ismert földre utazzanak az Elder Crossing néven ismert vándorlás során. Hogy ennek a rejtélyes jelenségnek a végére járjon, a Guild megalakította a Research Commission-t, és nagy flottákkal küldik őket a New World-be. Miközben a Comission az V. flottát a hatalmas vén sárkány, Zorah Magdaros üldözésére küldi, egy vadász olyan utazásra készül, amely nagyobb, mint amit valaha is el tudta volna képzelni.



A vadász fegyvertára

Tizennégy különböző fegyver áll a vadászok rendelkezésére, mindegyiknek sajátos tulajdonságai és támadásai vannak. Sok vadász több típusban is jártasságot szerez, míg mások inkább csak egy típusra fóluszálnak.



Scoutflie-ok

Szörnyek nyomai, például lábnyomok és vágások tarkítják az egyes helyszíneket. A Scoutflies-ok emlékezni fognak egy szörny szagára, és elvezetnek a közeli nyomokhoz. Ahogy pedig egyre több nyomot gyűjtesz, a Scoutflie-ok még több információt adnak neked.



Slinger

A Slinger egy vadász nélkülözhetetlen eszköze, amely lehetővé teszi, hogy felfegyverezd magad kövekkel és diófélékkel, amelyeket az egyes helyszíneken gyűjthetsz össze. Az elterelési taktikáktól kezdve a rövidebb utak létrehozásáig a Slinger sokféleképpen használható, és lehetővé teszi, hogy új és érdekes módon vadászhass.



Jellemzők:

- A felszerelésed megadja a szükséges erőt ahhoz, hogy helyet vájj magadnak a New World-ben

- A speciális eszközök korlátozott ideig erős hatásokat aktiválnak, egyszerre legfeljebb kettővel lehet felszerelkezni

- A Palicoe-k a vadászok megbízható társai a terepen, akik különféle támadó, védekező és helyreállító támogató képességekre specializálódtak





Iceborne

Új szörnyek, új helyszínek, új küldetések, új fegyverkombinációk és még sok más vár rád az Iceborne kiegészítőben, amely jelentősen bővíti a Monster Hunter: World lélegzetelállító univerzumát. Csatlakozz a Research Commission tagjaihoz, akik egy felejthetetlen kalandra indulnak a Hoarfrost Reach mélységeibe, egy havas tundrába, amelyet legendás szörnyek sokasága hív otthonának.



Az Iceborne majdnem megduplázza a Monster Hunter: World tartalmát

- Új szörnyek: A nagy szörnyek száma 36-ról 66 fölé emelkedik, és még több érkezik az ingyenes frissítésekben!

- Új történet: A történetfeladatok száma 25-ről 50 fölé ugrik!

- Új helyszínek: Fedezd fel a Hoarfrost Reach gleccseres tájait!

- Új fegyverkombinációk: Új életet lehelsz a harcba egy sor vadonatúj támadással és kombóval.

- Új páncélok: Öltözz fel és szabd testre a vadászodat a legkülönfélébb erős páncélkészségekkel!

- Új eszközök: Szerezd meg az esélyeket magad javára a forradalmian új Kuplung-karom segítségével!

- Új főhadiszállás: Csoportosulj és készülj a csatára a vadonatúj közösségi központban, Seliana-ban!

- Új nehézségi szint: Tedd próbára a bátorságodat az új küldetési nehézségű Master Rank-al!

- Új végjáték: Az utazás sosem ér véget a Guiding Lands-ben!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 37 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Monster Hunter World: Iceborne - Master Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: