Betöltés...

Judgment: Apocalypse Survival Simulation (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.254 Ft



A JÁTÉKRÓL



Újjáépíteni a társadalmat. Túlélje az Apokalipszist.



Ítélet: Az Apocalypse Survival Simulation egy kolónia szimulációs játék taktikai harccal , amely egy démon apokalipszis közepette zajlik . A pokol kapui kinyitották és könyörtelen démonokat engedtek a világra - de visszavághatsz! Vezesse át a túlélők egy csoportját a súlyos testi sértésen - bujkáljon a Hellspawn elől és építsen egy szentélyt. Túlélni gyűjtésével források, ravaszkodó eszközök, megvédeni a bázis és a küldő csapatok söpör a kellékek számára. Kutasson emberi technológiákat és gyakorolja a sötét művészeteket, hogy megtalálja a módját és visszaküldje a démonokat a pokolba.



A túlélés az érvényesülés. Túl fogja élni az Ítélet napját?



Jellemzők:



- Építsd meg bázisodat egy démon- apokalipszis közepette

- Fedezze egy véletlenszerűen generált világban túllépték hellspawn és söpör alapvető erőforrások

- Harcolj a szakadék lényeivel valós idejű taktikai harcban , szünettel

- Szinttel feljebb, és testre szabhatja túlélőit

- Készítse el saját felszerelését, szerszámait és fegyvereit

- Az elveszített technológiák kutatása új struktúrák és berendezések kinyitása érdekében

- Gyakorold az okkultt, és használd a démonok saját sötét varázslatát ellenük



Sztori



Ez az Apokalipszis, a világ vége. Amikor az invázió megkezdődött, néhány barátodnál táboroztál. Valahogy sikerült túlélni és elmenekülni. Hamarosan azonban azt tapasztaltad, hogy a szerencsések közé tartozol. Démontalálkozód nem volt elszigetelt eset. A város lángokban állt, az ítélet napja volt.



De te és a barátaid megfogadod, hogy visszavágsz. Találsz egy elszigetelt völgyet, és bázist, menedéket építesz magadnak és más túlélőknek. Lehet, hogy itt van az Apokalipszis, de reménye még mindig erős. Amíg életben van, az emberiséget még nem kell megítélni. Megtalálja a világ megmentésének módját, visszaküldi a démonokat.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 16 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Judgment: Apocalypse Survival Simulation (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: