Betöltés...

Moving Out 2: Deluxe Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 15.553 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Moving Out 2: Deluxe Edition tartalma:

- Moving Out 2 alapjáték

- Egy több mint 250 oldalas, The Art & Design of Moving Out 2 című digitális artbook

- Egy Jumbo Super Silly Activity Book című gyerekeknek szóló könyvmunkafüzet

- „Behind the scenes” tartalmak a játék készítéséről

- A játék karaktereinek 3D-s, kinyomtatható modelljei

- Hivatalos digitális játékzene





A Moving Out 2 a híres, fizika alapú költöztetőszimulátor őrült folytatása, amelyben már online jáékra is lehetőség van! Térj vissza Packmore-ba, és használd a költöztetési képességeidet vadonatúj dimenziókban és néhány régi kedvenc helyszínen egyaránt. Egyedüli F.A.R.T.-ként, vagy akár három barátoddal együtt dolgozva, öltsd magadra a Smooth Moves egyenruhádat, és segíts Packmore (és más helyszínek) lakóinak összepakolni és elköltözni!



Egy mindenki számára készült játék

Csatlakozz a Smooth Moves csapatához és válj a dinamikus munkaerő részévé, amelyben minden készséget adottságot elismernek és nagy értékelnek! Különböző, a játékmenetet könnyítő beállítás? Pipa! Hozzáférhetőségi lehetőségek széles skálája? Pipa! Számtalan finomra szabott egyenruha a divatimádóknak? Pipa! Pipa! Pipa!



Online többjátékos őrület

Barátokkal együtt minden mókásabb! Akár helyi kooperatív akcióra, akár online többjátékos játékra vágysz, ebben a játékban megtalálod a számításodat. Te és a csapatod fel tudtok nőni a kihíváshoz, és hónap dolgozójává tudtok válni?



Vadonatúj kalandok

Többé már nem csak Packmore városában tevékenykedünk… így van, a Smooth Moves kibővítette a szolgáltatási területét. A dimenziók közötti portálokon keresztül új világokat fedezhetsz fel, amelyek tele vannak fergetegesen ostoba kihívásokkal és kaotikus, nevettető akciókkal.



Új karakterek és régi kedvencek

A Moving Out 2 egy teljesen új, nagyon szerethető karakterekkel teli szereplőgárdát vonultat fel, ugyanis a Smooth Moves felvett néhány új F.A.R.T. alkalmazottat. De nem kell aggódni, Rye Yu és Sidney még mindig a cégnél dolgozik…

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 13 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Moving Out 2: Deluxe Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: