Betöltés...

Action Games Pack (Digitális kulcs - PC)

Ár: 30.621 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Action Games Pack tartalma:

- Dragon Age: Origins teljes játék

- Dragon Age II teljes játék

- Dead Space 2 teljes játék

- Command & Conquer Generals teljes játék

- Medal of Honor: Allied Assault (War Chest) teljes játék

- Mass Effect 2 teljes játék

- Peggle teljes játék

- Bejeweled 3 teljes játék

- Plants vs. Zombies: Garden Warfare teljes játék





Dragon Age: Origins

Te egy Grey Warden vagy, egy legendás őrzőrend utolsó tagjainak egyike. Egy ősi ellenség visszatérésével és a királyságot polgárháborúba sodró eseményekkel a sors téged választott ki, hogy egyesítsd a széthullott országokat és egyszer s mindenkorra legyőzd az Arhdemon-t.



Dragon Age II

Tapasztald meg a 2009-es év játékának epikus folytatását a Dragon Age: Origins kritikusok által elismert készítőitől és a Mass Effect 2 világhírű alkotói. Azon kevesek egyike vagy, akik megmenekültek otthonuk pusztulása elől. Most, hogy egy folyamatosan változó világban a túlélésért kell küzdened, a leghalálosabb szövetségeseket kell összegyűjtened, hírnevet és vagyont kell szerezned, valamint meg kell határoznod a történelmedben elfoglalt helyedet. Ez a történet arról szól, hogyan változott meg örökre a világ. A hatalomra jutásod legendája most kezdődik.



Dead Space 2

Isaac Clarke mérnök visszatér egy újabb vérfagyasztó kalandra a kritikusok által elismert Dead Space folytatásában. Miután felébredt a kómából a "The Sprawl" nevű hatalmas űrvárosban, a szörnyűséges idegen fertőzés egyetlen túlélője egy új, katasztrofális rémálommal találja szemben magát. A demenciával küzdő, a kormány által üldözött és halott barátnőjének látomásai által kísértett Isaac mindent megtesz, hogy megmentse önmagát és úrrá legyen a borzalmas támadáson. A Necromorph-ok feldarabolásához szükséges eszközök arzenáljával és új elszántságával a mérnök az űrbe viszi a terrort.



Command & Conquer Generals

Válassz egy tábornokot, aki hatalmas, vérengző katonai fegyverekkel felszerelt seregeket irányít egy olyan földgolyón, amely az Armageddon küszöbén tántorog. Irányítsd a hatalmas amerikai hadsereget, a kínai hadigépezetet vagy a leleményes Global Liberation hadsereget, amelyek mindegyike csúcstechnológiás arzenálokkal van felszerelve és készen áll arra, hogy példátlan tűzerőt alkalmazzon a szárazföldön, vagy a levegőben. Készítsd fel erőidet, parancsnok... itt az ideje, hogy részt vegyél a 3D-s valós idejű stratégia következő generációjában.



Medal of Honor Allied Assault War Chest

Legyél egy Army Ranger csapat tagja, miközben átküzdöd magad az ellenséges városokon, visszaszerzed az irányítást az Atlanti-óceán felett és a D-Day inváziós erő részeként partraszállást létesítesz az Omaha Beach-en a Medal of Honor: Allied Assault-ban.



Mass Effect 2

Két évvel azután, hogy Shepard parancsnok visszaverte a megszálló Reaper-eket, akik a szerves élet elpusztítására törekedtek, egy titokzatos új ellenség bukkant fel. Az ismert űr peremén valami csendben egész emberi kolóniákat rabol el. Shepard-nak most a Cerberus-al, egy kegyetlen szervezettel kell együttműködnie, amely mindenáron az emberi túlélésnek szenteli magát, hogy megállítsa az emberiséget fenyegető legfélelmetesebb fenyegetést, amellyel valaha is szembenézett. Ahhoz, hogy egyáltalán megkísérelhesse ezt a veszélyes küldetést, Shepard-nak össze kell állítania a galaxis legelitebb csapatát és a valaha épített legerősebb űrhajót kell irányítania. Még ez is öngyilkosság lenne. Shepard parancsnok be akarja bizonyítani, hogy tévednek.



Peggle

A pachinko és a bagatell által inspirált Peggle minden egyes szintjén a játékosnak egy korlátozott mennyiségű golyót kell kilőnie egy színes csapokból álló mezőre, hogy eltüntesse a speciálisan megjelölt csapokat, miközben ügyes lövéstervezéssel próbál magas pontszámot elérni. A játékosnak a feladat elvégzéséhez számos rajzfilmes "Peggle-mesterhez" kapcsolódó különleges képességek is aktiválhatók.



Bejeweled 3

Fedezd fel a világ első számú kirakós játékának teljesen új játékmódjait. Találd meg a tökéletes játékot 8 lélegzetelállító játékmóddal, amelyek minden hangulatodnak megfelelnek - lazíts a Classic Bejeweled-ben a szórakoztató kaszkádokért, utazz végig 40 kihívást jelentő Quest rejtvényen, rohanj bele a villámló Lightning-ba a non-stop akcióért és szabd testre az élményt a Zen-ben a kikapcsolódás forradalmian új módjáért.



Plants vs. Zombies Garden Warfare

Egy teljesen új akció-stratégiai játék a PopCap-tól, a Bejeweled és a Peggle készítőitől! Zombik szállják meg otthonodat és az egyetlen védekezés a növényarzenálod! Felfegyverkezve egy idegen kertészetnyi zombiirtó növénnyel, például borsóvetővel és cseresznyebombával, gyorsan kell gondolkodnod és gyorsabban kell ültetned, hogy megállítsd a zombik tucatnyi fajtáját. Olyan akadályok, mint a lenyugvó nap, a kúszó köd és egy úszómedence fokozzák a kihívást. Az öt játékmóddal, amelyekbe mind beleáshatod magad, a mókának sosincs vége!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 40 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Action Games Pack (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: