Betöltés...

Cities: Skylines Collection (Digitális kulcs - PC)

Ár: 39.399 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Cities: Skylines Collection tartalma:

- Cities: Skylines alapjáték

- Cities: Skylines – Concerts kiegészítő

- Cities: Skylines - Content Creator Pack: Art Deco kiegészítő

- Cities: Skylines - Parklife Plus kiegészítő

- Cities: Skylines - Industries Plus kiegészítő

- Cities: Skylines - All That Jazz kiegészítő

- Cities: Skylines - Content Creator Pack: European Suburbia kiegészítő

- Cities: Skylines - Content Creator Pack: High-Tech Buildings kiegészítő

- Cities: Skylines - Natural Disasters kiegészítő

- Cities: Skylines - Rock City Radio kiegészítő

- Cities: Skylines - Relaxation Station kiegészítő

- Cities: Skylines - Green Cities kiegészítő





A Cities: Skylines a klasszikus városszimulátor műfaj egy modern megközelítése. A játék új játékelemeket vezet be, hogy életre keltse egy valódi város létrehozásának és fenntartásának izgalmát és nehézségeit, miközben kibővíti a városépítés néhány jól ismert aspektusát is. A városépítésnek csak a képzeleted szabhat határt, szóval vedd a kezedbe az irányítást, és építsd meg álmaid városát!



Egy többrétegű, kihívást jelentő szimulátor

Könnyű beletanulni városokat felépíteni a semmiből, de ezt a művészetet nehéz elsajátítani. A városod polgármestereként olyan alapvető követelmények egyensúlyozásával kell majd megbirkóznod, mint az oktatás, a víz, az áram, a rendvédelem, a tűzoltás, az egészségügy és még sok más, valamint a városod valós gazdasági rendszerével is foglalkoznod kell. A városod polgárai rugalmasan, határozottan és valósághűen reagálnak a játékmenet számos eseményére.



Részletes forgalom szimulálás

A Colossal Order a Cities in Motion sorozat fejlesztésében szerzett széleskörű tapasztalatait maximálisan hasznosítja, hogy egy teljes körűen és alaposan kidolgozott forgalom szimulálást biztosítson a játékosoknak.



Kerületek és politikai intézkedések

Légy több, mint egy szimpla városházi tisztviselő. Ha városod egyes részeiből kerületeket alakítasz ki, az olyan politikai intézkedések alkalmazását eredményezheti, amelyek révén a saját városod polgármesterévé válhatsz.



Hasznosítsd a váltakozó nappal és éjjel ciklust

A város változik a napszakok folyamán, és ez hatással van az állampolgárok időbeosztására. Éjszaka láthatóan lassabb a forgalom, és egyes zónás területek nem működnek teljes hatékonysággal. A Cities: Skylines-ban a változó nappal és éjjel ciklus különböző aspektusainak irányítása a te kezedbe kerül.



Széles körű modding támogatás

Építs vagy javíts meglévő térképeket és struktúrákat. Ezután importálhatod az alkotásaidat a játékba, megoszthatod őket, valamint letöltheted más városépítők alkotásait is a Steam Workshop használatával.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 19 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Cities: Skylines Collection (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: