Betöltés...

MotoGP 23 (EU) (Digitális kulcs - Switch)

Ár: 17.823 Ft



A JÁTÉKRÓL Nyomjad a gázpedált, előzd meg az ellenfeleket és haladj át a célvonalon. Légy te a bajnok az új MotoGP 23 játékban!



Új karrier, új kihívások

Indulj el a rekordok felállítása felé vezető úton: debütálj a MotoGpp 23-ban és az eredményeidtől függően lépj feljebb a ranglistán, majd lépj feljebb egy osztályt. A motorsport világában minden döntés számít! Befolyásold egy szezon alakulását azzal, hogy úgy tervezed meg a karriered, ahogyan az neked a legjobban megfelel. Fejleszd a motorodat, hogy egyre jobb teljesítményt érhess el és a legtapasztaltabb ellenfeleket is sakkban tartsd, szerezd meg a helyed a hivatalos csapatban az élen álló versenyző legyőzésével, vagy válts csapatot, hogy bebizonyítsd, nem a motor, hanem te vagy a lényeg! A játék során használd a közösségi médiát, hogy kapcsolatokat alakíts ki a csapatok között és a többi versenyzővel, de légy óvatos! A közösségben elkezdett baráti rivalizálás a pályán is folytatódni fog.



Bármi megtörténhet

A legkeresettebb funkció most már a játékban van: a dinamikus időjárás nemcsak valósághűbbé, de kiszámíthatatlanabbá is teszi a versenyeket.



A MotoGp 23 mindenkinek szól

Fedezd fel az új neurális segédrendszert, amely a mesterséges intelligencia segítségével beavatkozik a versenyed legkritikusabb pillanataiban és személyre szabott élményt garantál anélkül, hogy elvenné tőled a motorod irányítását. Szeretnél a lehető legjobban felkészülni a 2023-as szezon kihívásaira? Ugorj át a MotoGP Akadémiára és tökéletesítsd a teljesítményedet az egyes pályákra vonatkozó speciális tréningekkel.



Soha ne maradj észrevétlen

Motoros matricák, sisak és rajtszám: szabd testre a MotoGP-élményedet négy alapvető grafikai szerkesztő segítségével és mutasd meg egyedi stílusodat, hogy nyomot hagyj magad után, amikor áthaladsz a célvonalon!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "MotoGP 23 (EU) (Digitális kulcs - Switch)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: