Betöltés...

Warcraft III: Gold Edition (inc. The Frozen Throne) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 18.624 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Warcraft III: Gold Edition tartalma:

- Warcraft III: Reign of Chaos

- Warcraft III: The Frozen Throne





A Warcraft III egy valós idejű stratégiai játék, amit a Blizzard Entertainment fejlesztett és adott ki 2002. július 3-án.



A Warcraft sorozat harmadik része komoly újításokkal érkezett, mind grafikai mind tartalmi vonalon. A korábbi részekben játszható emberek és orkok faja mellé megérkeztek az élőhalottak és az éjelfek is. Továbbá megjelentek a hős karakterek, akiket szintén mi irányíthatunk és komoly szerepet játszanak a történetben is. A harcok során tapasztalati pontot kapnak, ezáltal fejlődnek, erősebbé válnak és új képességeket tanulnak meg. Mind a négy faj teljesen más stratégiát és játékstílust igényel. A játék mind a négy faj számára saját kampányt tartogat, többféle nehézségi szinten.



Új multiplayer funkciók is elérhetővé válnak, amely teljes multiplayer élményt eredményez. Internetes játék a Battle.net-en keresztül, megosztott egység vezérlés, és a játékosok közti erőforrás-kereskedelem. Továbbá saját térképek létrehozására is van lehetőség, testreszabási funkciók széles tárházával.



Reign of Chaos

A Reign of Chaos tulajdonképpen a Warcraft III alapjátéknak is nevezhető. A történet a Lángoló Légió második invázióját, a Scourge eredetét, valamint Lordaeron elestét mutatja be. Ezen felül az éjelfek ébredése, az orkok kalandjai, valamint a Horda megalakulása is nagy szerepet tölt be a kampány során.



The Frozen Throne

A The Frozen Throne a Reign of Chaos után körülbelül egy évvel játszódik. A történet többek között Arthas Lich Kinggé való átalakulását, a vérelfek történetét, valamint a Horda-Szövetség kapcsolatokat járja körül. Az új kampányon kívül számos új egységgel, fejlesztési lehetőséggel, valamint új hősökkel egészítette ki a játékot. Ezen felül a tengeri egységeket is visszahozták, amelyek legutoljára a Warcraft II-ben voltak jelen.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 52 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Warcraft III: Gold Edition (inc. The Frozen Throne) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: