Betöltés...

Animal Crossing: New Horizons (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)

Ár: 39.921 Ft



A JÁTÉKRÓL A Nook Inc. meghívja téged, hogy megteremtsd a személyes szigetparadicsomodat egy lehetőségekkel teli, lakatlan szigeten.



Játékmenet

Szökj el egy lakatlan szigetre és hozd létre a saját paradicsomodat, miközben felfedezed, létrehozod és testreszabod az Animal Crossing: New Horizons játékot. A szigeti menedékhelyed rengeteg természeti erőforrással rendelkezik, amelyekből a szerszámoktól kezdve a kényelmi eszközökig mindent elkészíthetsz. Hajnalban rovarokra vadászhatsz, egész nap díszítheted a paradicsomodat, vagy élvezheted a naplementét a tengerparton, miközben az óceánban horgászol.



Minden nap új felfedezéseket hoz

Éld az életet a saját tempódban, miközben kertészkedsz, halászol, dekorálsz, bogarakra és fosszíliákra vadászol, megismerkedsz az állatlakókkal és még sok mással. A napszakok és évszakok a valós élethez igazodnak, így a szigeteden mindig történik valami, akár ott vagy, akár nem.



Testre szabhatod a személyes szigeti kiruccanásodat

Teremtsd meg a saját földi paradicsomodat és szabd testre a karakteredet, az otthonodat, a dekorációkat, sőt magát a tájat is. Te döntöd el, hogy mit és hova építesz - belül vagy kívül!



Jellemzők:

- Építsd fel közösségedet a semmiből egy lehetőségekkel teli, lakatlan szigeten!

- Figyeld, ahogy a napszakok és az évszakok a való élethez igazodnak

- Ismerd meg a sziget lakóit, kertészkedj, horgássz, díszíts, vadássz fosszíliákra és még sok minden mást!

- Játssz egy rendszeren összesen 4 fővel, vagy játsszatok együtt online, vagy akár helyi vezeték nélküli kapcsolaton keresztül, hogy együtt szórakozhassatok akár 8 játékossal.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 39 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Animal Crossing: New Horizons (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: