Betöltés...

Guild Wars 2: End of Dragons (Deluxe Edition)

Ár: 23.785 Ft





A JÁTÉKRÓL



A Guild Wars 2 egy online szerepjáték pörgős akcióharcokkal, történetek gazdag és részletes univerzumával, lenyűgöző tájak felfedezésére, két kihívást jelentő játékos vs. játékos móddal – előfizetési díj nélkül!



Fedezzen fel egy élő világot

Tyria több ezer történettel kel életre, amelyek a hozzád hasonló játékosok cselekedetei alapján változnak. Soha nem tudhatod, mit fogsz felfedezni minden alkalommal, amikor játszol!



Akció-orientált harc

Tapasztald meg a Guild Wars 2 nagy hatású, gyors iramú harcát. Támadj mozgás közben, kerüld el és gurulj el az ellenséges ütésektől, és csatlakozz más játékosokhoz, hogy urald a csatateret!



Ez a te történeted

Tyriát visszavonhatatlanul formálja múltja, és Ön döntő szerepet játszik a jövőjében. Hozz létre egyedi karaktert, döntsd el, hogyan alakul a történetük, és tárj fel új kinyilatkoztatásokat, kérdéseket és igazságokat minden választásoddal.



Versenyképes játék mindenkinek

A Guild Wars 2 versenyszerű játéka könnyen megtanulható, de kihívásokat kínál az új játékosok és a kemény PvPer-ek számára egyaránt. Akár úgy döntesz, hogy gyors, dühös meccsekbe ugrasz kis játékoscsoportok között szervezett PvP-ben, vagy csatlakozol több száz játékoshoz a World vs. World nagy csatákban, a PvP-ben megtalálod a legnagyobb kihívást!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 24 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Guild Wars 2: End of Dragons (Deluxe Edition)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: