Betöltés...

Drive Megapolis (Digitális kulcs - PC)

Ár: 24.177 Ft





A JÁTÉKRÓL



Azok számára, akik rettegnek ettől a félelmetes vezetési vizsgától, szeretnék továbbfejleszteni a közúti képességeiket a vezetéshez, vagy javítani szeretnék a meglévő vezetési képességeiken, hogy elkerüljék a jogosítványaik megszerzését - A Megapolis 3D vezetése életképes megoldást kínál. Kifejezetten az európai utakra és a körülötte levő szabályokra tervezték, ezt a szimulátort PC-n való használatra tervezték.

A számos funkcióval büszkélkedő vezetési szimulátor interaktív és tanulási lehetőséget kínál. Ez egy egyedülállóan felépített vezetési szimulátor, amely nyomon követi az ön vezetési hibáit, és világosan kiemeli azokat, lehetőséget adva arra, hogy javítson rajtuk. A Drive Megapolis 3D szimulátor, egy csomó forgatókönyvvel, tele van harminc küldetéssorozattal, amelyek mindegyike izgalmasabb, mint az előző. Mindegyiket úgy tervezték, hogy teljesítsenek egy célt. Manuális vagy automatikus váltóval való játék lehetőségével.

Különféle lehetőségeket vontunk be, amelyek számos járművet és terepet tartalmaznak, amelyek közül választhat - valójában összesen tizenhét. Ezenkívül valós életfunkciókat is tartalmaz, beleértve a szimulált kialakítást, ami azt jelenti, hogy az utak villamosokkal és buszokkal lesznek elfoglalva - vagyis ha Európa forgalmas városában él, akkor a szimulátortól ugyanazt a tájat is elvárhatja.

Jellemzők



30 küldetés. A célok közé tartozik a parkolás, a megállás és az állás, a dobozba való be- és leszállás, a szorosan parkoló autók körüli közlekedés, a rendeltetési helyekre való vezetés, „ne károsítsák a rakományt” és mások.

17 jármű vezethető! Ide tartozik az első és a hátsó kerék, a 4x4-es, az autóbuszok, a teherautók és 19 további, módosított forgalmú autó.

Város-, hegyi- és tereptérképek felfedezéséhez.

Az úton a fenti járművek mellett villamosokkal, vonatokkal és trolibuszokkal is találkozhat.

Buszokban veheti fel az utasokat.

Reális tengelykapcsoló, leállások és minden járműre jellemző szimuláció

A reális fizika és az időjárás befolyásolja a különböző típusú utak viszonyait

Olyan emberek és állatok, amelyek a vezetési képességeidnek megfelelően reagálnak


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 26 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Drive Megapolis (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: