Betöltés...

Bake 'n Switch (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)

Ár: 20.247 Ft



A JÁTÉKRÓL Kapd el, egyesítsd és áldozd fel a finom Dough lényeket, mielőtt lejárna az idő!



Történet

Évszázadok teltek el azóta, hogy a Master Baker-ek elhagyták Fla világát, az élő tészta mesés földjét. De valami újra feltámad. A Mould visszatért! Erősebb és fertőzőbb, mint valaha. Elterjedt a Világ minden sarkában és felfal minden tésztafajtát, amivel csak találkozik. Megsavanyítja őket. Megváltoztatja a viselkedésüket és korábbi önmaguk torz változatává alakítja őket. Miközben a világ összeomlik odafent, az ősi Guardian-ok lent dübörögnek. Felébredtek álmukból, hogy teljesítsék esküjüket és megvédjék Fla tésztás teremtményeit. A többszáz éves hibernáció azonban nem tett jót a Guardian-oknak. Ki vannak éhezve. Igazán éhesek. Telhetetlenül vágynak a péksüteményekre. Így hát a Bakers-nek sütniük kell. Fel kell áldozniuk a roppant aranyos kifli-lényeket, hogy elnyerjék a Guardian-ok kegyét; ez az egyetlen reményük, hogy legyőzzék a Mould-ot.



Válj Master Baker-é!

Csatlakozz az Apprentice Bakers csapatához, hogy elsajátítsd azokat az egyedi képességeket, amelyek megkülönböztetik majd a jött-ment kuktáktól. Készülj fel, hogy szembenézz az egyes világok Guardian-jaival és fedezd fel a The Mould fertőzés eredetét!



100 szint

Legyél akár alkalmi partijátékos, vagy a kanapé co-op veteránja, a Bake 'n Switch egyre nagyobb kihívást jelentő dinamikus pályákat kínál, amelyek miatt mindig vissza fogsz térni, hogy többet játszhass! Tegyétek próbára barátságotokat és küzdjetek meg egymással a PVP vagy Team v Team szinteken.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 24 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Bake 'n Switch (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: