Betöltés...

Tenebris Pictura (EU) (Digitális kulcs - Playstation 5)

Ár: 10.863 Ft



A JÁTÉKRÓLA Tenebris Pictura egy akció-kalandjáték a Megaton Rainfall készítőitől. A játék a viktoriánus korban játszódik, és a te egy pszichés képességekkel rendelkező paranormális nyomozó bőrébe bújsz, aki egy ködös, kusza, rejtélyektől hemzsegő szigeten kötött ki. Egy régi barátod által vagy ezen a helyen, mivel megkért, hogy a lánya eltűnésének ügyében nyomozz. Ám hamarosan egy természetfeletti rejtélybe keveredsz, amely egy gyanús szektához, illetve földönkívüli lényekhez kapcsolódik, amelyek látszólag egy különös, kétes eredetű festménygyűjteményből származnak.



Szállj szembe ismeretlen fenyegetésekkel

Védd meg a tested a veszélytől, és válasz el a lelked a testedtől, hogy szembenézhess a démoni hordákkal. Térj ki az ektoplazma-támadásaik elől, és hajts végre ellentámadást a pszichés energiacsapásaiddal… ám, ez nem lesz elég! A tárgyakat is ide-oda kell rendezgetned, hogy stratégiailag előkészítsd a terepet. Fedezd fel és sajátítsd el a furcsa képességeidet és trükkjeidet, hogy felülkerekedj az ellenfeleiden – annak ellenére is, hogy hatalmas túlerőben vannak.



Oldj meg transzdimenzionális rejtvényeket

Úgy tűnik, ezen a szigeten a természet törvényei teljesen másképp működnek: eltűnő padlók, amelyek távoli galaxisokba juttatnak, mozgó falak, illúziók és fények, amelyek különböző környezeteket teremtenek, festményeken belül található transzportálható világok. Az elmédet összezavaró rejtvények sokasága vár rád, amelyeket többféle kreatív módon is meg lehet oldani.



Fedezz fel egy egyedülálló szigetet

Használd az Aeter Pendulumot, hogy rátalálj a szigeten található sejtelmes jelenségekre: ködös erdők, fertőzött épületek és kísérteties pincékkel rendelkező kúriák, amelyeket a jelek szerint a paranormális jelenségek laboratóriumaként használtak. Használd a pszichés képességeidet, hogy olyan nyomokra bukkanj, amelyek elárulhatják számodra, mi fog történni a szigeten. Készen állsz arra, hogy elmerülj egy titkokkal és világokon belüli világokkal teli viktoriánus fantáziavilágban?

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 28 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Tenebris Pictura (EU) (Digitális kulcs - Playstation 5)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: