Betöltés...

EA Sports PGA Tour (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.046 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az EA Sports PGA Tour a Majors exkluzív otthona, az EA Sports PGA Tour egy kiváló golfjátékot kínál, a ShotLink segítségével, és páratlan hozzáférést biztosít a világ legexkluzívabb golfpályáihoz.



Játékmenet

Vegyél részt egyedi kihívásokban és teljesítsd a Masters által inspirált küldetéseket. Hozzáférhetsz izgalmas új tartalmakhoz és golffelszerelésekhez, hogy személyre szabhasd golfosodat, és próbára tehesd képességeidet a pályán online versenyeken.



A Majors otthona

Az EA Sports PGA Tour a Majors kizárólagos otthona, beleértve a Masters-tornát, a PGA Championship-et, a U.S. Open Championship-et és a The Open Championship-et.



Pure Strike a ShotLink támogatásával

A PGA TOUR hivatalos ShotLink és TrackMan adatai által támogatott Pure Strike egyedi, gördülékeny érzetű golfütéseket és valósághű eredményeket biztosít minden egyes ütésnél. A Pure Strike egyesíti a golfozó-specifikus tendenciákat az egyedülálló pályadinamikával és a forradalmasított labdaviselkedéssel a golfjáték elsőszámú játékélménye érdekében.



A karriered, a te utad

Ahogy a golfjátékod fejlődik, úgy javul a Major-bajnokká váláshoz vezető utad is. Hozz létre és szabd testre egy golfozót, fejleszd képességeidet az új ütéstípusokkal, szerezz mélyebb ismereteket játék közben, és tanulj meg profiként nekivágni minden pályának.



A világ legexkluzívabb pályái

30 pálya vár rád, köztük a világ legexkluzívabb pályái közül a te pályád, amelyeket lenyűgöző minőségben terveztek meg a Frostbite segítségével, így minden eddiginél több részletet élvezhetsz a golf legfinomabb részleteiből.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 32 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "EA Sports PGA Tour (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: