Betöltés...

Dark Envoy (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.721 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Dark Envoy a klasszikus képességalapú, osztályokra és specializációkra épülő RPG-mechanikákkal rendelkező harcrendszert ötvözi a csaták megközelítésének számos változatos taktikai lehetőségeivel. Ebben a sorsról szóló történetben egy ereklyevadászokból álló csapatot irányítasz egy konfliktusok által sújtott világban.



Történet és döntések

Mi történik, hogy ha egyesül a technológia és a mágia ereje? Egy olyan konfliktus robban ki, amelynek csak egy győztese lehet. A történet során számos súlyos következményekkel járó döntést kell majd meghoznod, és ezek a döntések mind a történetet, mind pedig annak végkifejletét befolyásolják.



Harcrendszer

Élvezd a harcok által nyújtott teljes szabadságot anélkül, hogy azok monotonná, vagy ismétlődővé válnának, mivel azok folyamatosan új és izgalmas kihívásokat kínálnak majd számodra. Öt különböző nehézségi szint is a játékosok rendelkezésére áll, amelyek közül a legnehezebb már valódi kihívást jelent még a legtapasztaltabb játékosok számára is.



Karakterosztályok és specializációk

Merülj el ebben a változatos világban, amely négy alap karakterosztályt és tizenkét különböző figyelemre méltó specializációt tartalmaz, amelyek mindegyike olyan egyedi játékstílust kínál, hogy egyszerűen nem lehet összehasonlítani őket egymással.



RPG-rendszer

A játék egy rendkívüli RPG-rendszerrel rendelkezik, amely olyan terjedelmes, hogy szinte egy hatalmas homokozóhoz hasonlítható, és határtalan lehetőségeket és kreatív szabadságot kínál a játékosoknak a felfedezéshez és a szórakozáshoz.



Társak

Nem akarták, hogy belerángassák őket ebbe az egészbe, de mások meghozták helyettük ezt a döntést. Állíts össze egy egyedi társakból álló csapatot. Célotok nem feltétlenül a világ, hanem inkább egymás megmentése lesz.



Online co-op

Még mindig nem vagy biztos benne, hogy ki akarod-e próbálni a játékot? Akkor annak a lehetősége biztos, meggyőz majd, hogy meghívhatod az egyik barátodat, hogy csatlakozzon hozzád a kaland során, és együtt élhetitek át ezt az egyedülálló RPG-élményt.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Dark Envoy (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: