Betöltés...

Pokemon Shield (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)

Ár: 45.910 Ft



A JÁTÉKRÓL A Pokémon-ok új generációja érkezik a Nintendo Switch konzolodra. Készülj fel a következő Pokémon-kalandra a Pokémon Shield-ben!



Indulj útnak

Indulj el egy éetre szóló kalandra Pokémon-edzőként, válassz egyet a három új partner Pokémon közül: Grookey, Scorbunny vagy Sobble. Ezután indulj útnak az új Galar régióban, ahol kihívod a Team Yell bajkeverőit, miközben megfejted a legendás Pokémon-ok, Zacian és Zamazenta rejtélyét! Fedezd fel a Vad területet, egy hatalmas kiterjedésű területet, ahol a játékos szabadon irányíthatja a kamerát. Állj össze három másik játékossal helyben vagy online az új többjátékos kooperatív Max Raid Battles játékban, amelyben a játékosok a Dynamax Pokémon-ok néven ismert gigantikus és szupererős Pokémon-okkal szállhatnak szembe.



Számos új élményben lehet részed

Bizonyos Pokémon-ok akár Gigantamax-ot is nyerhetnek, hogy új külsőt és erőteljes G-Max mozdulatsorokat kapjanak. De bajnokként nem csak a harci képességeidet csiszolhatod: a városban található boltok látogatása közben magad választhatsz ruhát és új frizurát, így olyan edző lehetsz, amilyen csak szeretnél lenni. Utazásod során újonnan felfedezett Pokémon-okkal és ismerősökkel is találkozhatsz, amelyek kicsit másképp fognak kinézni az új Galarian formájukban! Pokémon-jaid szintlépésének egy másik módjához rendelhetsz hozzájuk Poké-feladatokat, amelyeket teljesíteniük kell és a szórakozás kedvéért még a Pokémon-táborban is játszhatsz a Pokémon-jaiddal!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 25 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Pokemon Shield (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: